آوای خزر، موجی از دنیای خبر      تازه ترین اخبار را در آوای خزر جستجو نمائید.      
کد خبر: ۵۹۱۷
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۰
ویتامین D نوعی مواد مغذی است که بدن وقتی در معرض نور مستقیم خورشید قرار بگیرد تولید می کند. ویتامین D در بسیاری از غذاها به طور طبیعی وجود ندارد اما در ماهی های چرب و برخی انواع قارچ ها وجود دارد.



به گزارش آوای خزر، وظیفه کلیدی ویتامین D حفظ استخوانها، عضلات و اعصاب است همچنین می تواند به حفظ سیستم ایمنی کمک کند.

ویتامین D در زرده تخم مرغ و برخی از قارچ ها وجود دارد. هیچ غذای گیاهی دیگری تولید ویتامین D ندارد. برای افرادی که رژیم گیاهخواری دارند و افرادی که به مدت طولانی در خارج از منزل نمی مانند و یا نمی توانند وقت زیادی را زیر نور خورشید بمانند، دریافت ویتامین D دشوار است.

مصرف مواد غذایی زیر باعث افزایش ویتامین D در بدن خواهد شد.

ماهی های چرب

ماهی های چرب و همچنین روغن های ماهی دارای بالاترین مقدار ویتامین D در منابع غذایی هستند.

قارچ

اگر فردی ماهی دوست ندارد، یا اینکه گیاهخوار است، قارچ یک گزینه مناسب برای تامین ویتامین D است.

زرده تخم مرغ

زرده تخم مرغ ویتامین D بالایی دارد.

غذاهای غنی شده

تولید کنندگان ویتامین D را با بسیاری از غذاهای تجاری عرضه می کنند. این غذاها با ویتامین D یا سایر مواد مغذی تقویت می شوند.

مواد غذایی معمولی غنی شده باا ویتامین D عبارتند از:

شیر گاو، آب پرتقال و …

ویتامین D ممکن است به درمان برخی از سرطان ها و بیماری های قلبی و عروقی کمک کند.

اگر فردی ویتامین D به اندازه کافی در رژیم غذایی خود نداشته باشد، در معرض خطر ابتلا به پوکی استخوان است. علائم این کمبود ممکن است شامل درد در استخوانها یا ضعف عضلات ا باشد.

تحقیقات متعددی وجود دارند که نشان می دهند مصرف ویتامین D در برابر برخی از سرطان ها، بیماری های قلبی عروقی، دیابت و فشار خون بسیار مفید است.

منبع: www.medicalnewstoday.com

برچسب ها: ویتامین D
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
نظرسنجی
آیا با افزایش قیمت بنزین موافقید؟
بلی
خیر
آخرین اخبار