دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۶۳۸۱
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۸ - ۲۲:۴۰

جوش شیرین برای جوش صورت

میدانیم که جوش شیرین ماده‌ای است شیمیایی که در صنعت کاربرد بسیار دارد. بسیاری معتقدند استفاده از بیکربنات سدیم می‌تواند تاثیر مثبتی بر پوست صورت و از بین بردن ضایعات و التهابات پوستی داشته باشد از این رو آن را برای پاکسازی و جوان سازی پوست توصیه می‌کنند.

آوای خزر: میدانیم که جوش شیرین ماده‌ای است شیمیایی که در صنعت کاربرد بسیار دارد. بسیاری معتقدند استفاده از بیکربنات سدیم می‌تواند تاثیر مثبتی بر پوست صورت و از بین بردن ضایعات و التهابات پوستی داشته باشد از این رو آن را برای پاکسازی و جوان سازی پوست توصیه می‌کنند در این نوشته سعی داریم به این موضوع بپردازیم که آیا جوش شیرین برای جوش و آکنه صورت کارایی مثبت دارد یا نه؟

 

جوش شیرین برای جوش صورت

جوش شیرین برای صورت

با توجه به این موضوع شاید ابتدا لازم باشد بدانیم جوش و آکنه تحت تاثیر چه عواملی ایجاد می‌شوند. در بیشتر موارد جوش صورت در اثر وجود چربی بیش از حد صورت ظاهر می‌شوند که در این حالت چربی باعث مسدود شدن فولیکول‌های صورت می‌شود و این مسدود شدن منافذ پوست را می‌بندد و از خروج چربی پوست جلوگیری می‌کند و این عامل سبب بروز باکتری می‌شود و جوش بر روی پوست صورت ظاهر می‌شود. اما عواملی دیگری، چون ژنتیک، مشکلات هورمونی نیز می‌تواند سبب بروز این مشکل شوند.

راه‌های بسیاری برای درمان جوش وجود دارد از دارو‌های گیاهی و شیمیایی گرفته تا پاک کننده‌های مختلف، اما بیشتر افراد علاقه دارند این مشکل را به روش خانگی و با صرف کمترین هزینه درمان کنند که در این مورد همانطور که گفته شد بیشتر جوش شیرین برای جوش پیشنهاد می‌شود.

آیا استفاده از جوش شیرین برای جوش و آکنه صورت ایمن است؟

هر چند به عقیده بسیاری جوش شیرین برای جوش و درمان آن مناسب است، اما پزشکان و متخصصان پوست و صورت استفاده از جوش شیرین را توصیه نمی‌کنند و آن را سبب ایجاد مشکلاتی می‌دانند. متخصصین معتقدند جوش شیرین، این ماده شیمیایی در بیشتر موارد سبب ایجاد خشکی پوست می‌شود چرا که ممکن است چربی‌های مفید پوست در اثر استفاده طولانی مدت از این ماده، از بین برود که این خشکی خودش باعث ایجاد التهاب و آلرژی‌های پوستی می‌شود. بنابر این آن‌ها تاکید دارند اگر در مواردی هم قصد استفاده از جوش شیرین برای جوش و آکنه صورت دارید دفعات و زمان استفاده را بسیار محدود کنید تا از آسیب‌های احتمالی آن در امان باشید.

جوش شیرین برای جوش صورت

متخصصان تاکید دارند در صورت استفاده از جوش شیرین برای جوش، مقدار کمی از آن را با پاک کننده‌ها مخلوط نمایید و ترکیب به دست آمده را برای زمان محدود (۱۰ دقیقه) روی پوست قرار دهید و بلافاصله صورت را با آب گرم بشویید و برای حفاظت پوست در برابر خشکی ناشی از فعل و انفعالات جوش شیرین حتما صورت را با انواع مرطوب کننده‌های طبیعی یا مصنوعی مرطوب نگه دارید؛ و نکته دیگر اینکه از جوش شیرین باز برای پاکسازی استفاده نکنید و جوش شیرینی که برای این کار در نظر می‌گیرید حتما بسته بندی شده و استاندارد باشد تا از نفوذ آلودگی‌های محیطی به پوست جلوگیری کنید.

مهمترین دلیل مخالفت پزشکان با استفاده از جوش شیرین برای پوست چیست؟

پزشکان معتقدند با توجه به ph پوست که بین ۴.۵ تا ۵.۵ است پوست حالت اسیدی دارد و این حالت باعث ایجاد روغن‌های طبیعی و مفیدی برای پوست می‌شود که پوست را در برابر آلودگی‌های محیطی محافظت می‌کنند، اما در مقابل، جوش شیرین با ph بالاتر از ph پوست حالت قلیایی دارد و در اثر استفاده مداوم، چربی‌های مفید پوست را از بین می‌رود که این موضوع تاثیر سوء و منفی بر روی پوست دارد.

از جمله عوارضی که در اثر استفاده بیش از حد جوش شیرین برای جوش، برای پوست صورت ممکن است به وجو آید می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

– خشکی بیش از حد پوست

– ایجاد چین و چروک

– پیری زودرس پوست

– حساسیت و التهاب پوست

– حساسیت صورت نسبت به نور خورشید

منبع:ایران کوک

انتهای پیام/۱۰۰۰

 
خبرنگار: سعید منصوری
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار