دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۶۴۰۷
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۵
مدیر جهاد کشاورزی نکا اعلام کرد
تولید 40 نوع محصول کشاورزی در نکا
مدیر جهاد کشاورزی نکا با اعلام اینکه 40 نوع محصول زراعی، دامی و باغی در این شهرستان تولید می‌شود؛ شاخص تولیدات نکا را هلو و شلیل و مرکبات برشمرد به‌طوری که سالانه 120 هزار تن مرکبات را ذخیره‌سازی و در تولید هلو و شلیل نیز در جایگاه برتر استان قرار دارد.

به گزارش آوای خزر از شهرستان نکا، سید شبر موسوی به مناسبت روز خبرنگار در جمع اصحاب رسانه شهر نیکان با بیان اینکه اقتصاد کشاورزی اقتصاد پویایی است و عملکرد دستگاه جهاد باید انعکاس خبری خوبی داشته باشد، عرصه کشاورزی را بسیار مهم دانست زیرا امروزه از حالت معیشتی صرف و سنتی خارج شده و به رویکرد اقتصادی رسیده است.

این عضو شورای اداری نکا با اشاره به وجود 44 هزار هکتار سطح زراعی و باغی در اراضی کوهستانی و دشت این شهرستان، سهم نکا از اراضی کشاورزی استان را معادل 7.5 درصد و در جایگاه نهم اعلام کرد.

تولید 40 نوع محصول کشاورزی در نکا

وی از مقام اول و دومی شهر نیکان در تولید هلو و شلیل استان با حجم سالانه 500 هزار تن یعنی بیش از 45 درصد تولید کشور خبرداد که علاوه بر آن، نکا با سالانه 120 هزار تن ذخیره‌سازی مرکبات جایگاه خوبی را در استان مازندران دارد.

موسوی به برداشت سالانه 1200 تن تمشک جنگلی در نکا اشاره کرد و باتوجه به اینکه اشتغال دغدغه اصلی کشور است؛ این استان و شهرستان را نیازمند صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی دانست که مسئولان باید مورد عنایت قرار دهند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نکا با تاکید بر اینکه بخش کشاورزی را باید پویا کنیم و راندمان تولید را بالا ببریم، افزایش تولید در واحد سطح را دارای اهمیت عنوان کرد.

وی معتقد است؛ ایجاد کلاس‌های آموزش در مزرعه سبب افزایش عملکرد محصول خواهد شد و ضمن اینکه از هزینه‌های اضافی می‌کاهد به تولید محصول سالم و باکیفیت منجر می‌شود.

موسوی همچنین با اشاره به سیل اخیر در مازندران و خساراتی که به اراضی زراعی و باغی نکا وارد آورد، از ثبت 4 هزار و 620 پرونده خسارت در سامانه سجاد و 5 هزار و 320 پرونده برابر فرم شماره 2 خبر داد که بخشی از آنها پرداخت شده و بخشی دیگر نیز در صورت تکمیل مدارک، پرداخت می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی نکا در پایان گفت: 40 نوع محصول در بخش کشاورزی این شهرستان توسط 22 هزار بهره‌بردار تولید می‌شود.

به گزارش آوای خزر، در پایان این نشست از خبرنگاران با تقدیم هدایایی قدردانی شد.

اخبار مازندران

انتهای پیام/ 1001

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها