در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      آوای خزر، موجی از دنیای خبر      تازه ترین اخبار را در آوای خزر جستجو نمائید.      
کد خبر: ۷۳۶۱
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۲
دژنراسیون ماکولا، علت اصلی کاهش شدید بینایی و حتی نابینایی در افراد بزرگسال بالای 60 سال است.

آوای خزر: دژنراسیون ماکولا نتیجه مرگ سلول‌ های گیرنده‌ نور موجود در شبکیه است. این سلول ها به هیچ وجه مجددا بازسازی نمی شوند. بدترین اتفاق در مورد دژنراسیون ماکولا این است که به تدریج اتفاق می افتد و در بسیاری از موارد باعث کوری کلی می شود. خبر خوب این است که انتخاب روش های سالم تغذیه، علاوه بر افزایش سلامت چشم تا حد زیادی خطر ابتلا به این عارضه را کاهش می دهد:


تخم مرغ: مصرف روزانه حداقل یک عدد تخم مرغ ضامن سلامت چشم ها است. این غذا منبع خوبی از اسیدهای آمینه با کیفیت است و مقادیر زیادی لوتئین و زیگزانتین دارد. این دو ماده، عناصر کلیدی برای محافظت از چشم ها در برابر اثرات پیری هستند.


دانه کدو تنبل: دارای روی و اسیدهای چرب ضروری برای پیشگیری از بیماری های بصری است. دانه کدو تنبل همچنین خطر ابتلا به دژنراسیون ماکولا و پیری زودرس چشم را کاهش می دهد. این دانه ها را هر روز بخورید و نگران چاق شدن نباشید چون کالری بسیار اندکی دارند.


ماهی های چرب: تمام انواع ماهی های چرب حاوی مقادیر زیادی اسیدهای چرب امگا 3 هستند و ترکیبات آنتی اکسیدانی دارند. این ترکیبات مانع التهاب و پیری زودس سلولی می شوند. این مواد مغذی به کاهش کلسترول کمک کرده و مصرف آنها به کسانی که سابقه خانوادگی ابتلا به مشکلات بینایی دارند، توصیه می شود.


چای سبز: یکی از محبوب ترین و البته سالم ترین نوشیدنی ها برای کمک به کاهش وزن و کاهش کلسترول است. همچنین به دلیل محتوای بالای آنتی اکسیدان ها، از آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد جلوگیری می کند. چای سبز همچنین در کاهش التهاب موثر است و نقش مهمی در کاهش خطر بیماری هایی مانند دژنراسیون ماکولا دارد. حداقل سه بار در هفته چای سبز بنوشید.


گوجه فرنگی: سطح بالایی از لیکوپن را در خود جای داده است؛ آنتی اکسیدانی که از بیماری های دژنراتیو جلوگیری می کند. خوردن منظم گوجه فرنگی راهی مفید برای جلوگیری از بیماری های چشمی ناشی از سالمندی است.


اسفناج: به همراه سایر سبزیجات تیره رنگ غنی از مواد مغذی از جمله اسید فولیک، ویتامین آ و روی است. همه این ریزمغذی ها برای جلوگیری از بیماری های چشمی مفید هستند. این مواد مغذی یک اثرا محافظتی در برابر استرس اکسیداتیو نیز دارند.


منبع:Steptohealth

انتهای پیام/ 4000

برچسب ها: کوری ، مواد غذایی
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
نظرسنجی
اگر در شهرهای آلوده به کرونا، مدارس را تعطیل نکنند، آیا فرزندان خود را به مدرسه می فرستید؟
بله
خیر
آخرین اخبار