دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۷۷۷۱
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۳
ایتالیایی‌ها برای تهیه وعده‌های غذایی همه چیز را متفاوت انجام می‌دهند، از جمله پیتزا‌هایی که آن‌ها با قیچی برش می‌دهند. برخلاف بسیاری از کشور‌هایی که از چاقو و یا کاتِرهای چرخی شکل دندانه دار برای برش پیتزا استفاده می‌شود، سرآشپز‌های روم از قیچی برای این منظور بهره می‌برند.

 آوای خزر؛ ایتالیایی‌ها برای تهیه وعده‌های غذایی همه چیز را متفاوت انجام می‌دهند، از جمله پیتزا‌هایی که آن‌ها با قیچی برش می‌دهند. برخلاف بسیاری از کشور‌هایی که از چاقو و یا کاتِرهای چرخی شکل دندانه دار برای برش پیتزا استفاده می‌شود، سرآشپز‌های روم از قیچی برای این منظور بهره می‌برند. گرچه استفاده از قیچی ممکن است عجیب به نظر برسد، اما به طرز غافلگیرکننده‌ای مفید است.

 

چرا ایتالیایی‌ها از قیچی برای برش پیتزا استفاده می‌کنند؟
رستوران ایتالیایی نورستانا در پورتلند، اوریگن آمریکا در سال ۲۰۰۵ افتتاح شد و صاحب آن ماه‌ها تلاش کرد که با برش ندادن پیتزا، عادت‌های معمول ایتالیایی را دور بزند و طرحی نو دراندازد، او چاقو‌های مخصوصی را روی میز‌های مشتری قرار می‌داد تا خودشان این کار را انجام بدهند، اما بسیاری از چاقو‌ها به سرقت می‌رفت.

چرا ایتالیایی‌ها از قیچی برای برش پیتزا استفاده می‌کنند؟

سرانجام روزی یک کارگر رستوران خسته از توضیح اینکه چرا پیتزا‌ها را برای مشتریان برش نمی‌زند، یک قیچی اداری برداشت و از آن برای برش دادن پیتزا استفاده کرد و از آن پس این کار در رستوران به یک سنّت تبدیل شد.

چرا ایتالیایی‌ها از قیچی برای برش پیتزا استفاده می‌کنند؟

صاحب رستوران می‌گوید برش دادن پیتزا با قیچی منطقی‌تر از استفاده از چاقو است. زیرا پنیر ذوب شده که با سس گوجه فرنگی ترکیب شده لزج است و استفاده از چاقو و چنگال برای برش پیتزا باعث می‌شود تا علاوه بر این که ترکیب مواد روی خمیر به هم بخورد باعث جدایی آن از خمیر نیز بشود، اما وقتی از قیچی استفاده کنیم، چنین اتفاقی رخ نمی‌دهد.

چرا ایتالیایی‌ها از قیچی برای برش پیتزا استفاده می‌کنند؟

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها