آوای خزر، موجی از دنیای خبر      تازه ترین اخبار را در آوای خزر جستجو نمائید.      
کد خبر: ۸۸۵۱
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۸
طرز تهیه مربای پوست پسته مجلسی زعفرانی و نکاتی در مورد خواص پسته تازه و خام و البته نکات مهم درباره کپک و شکرک نزدن انواع مربا را در آوای خزر بخوانید.

 

آوای خزر: حالا که فصل پسته تازه است بد نیست هم خود پسته را بخورید و هم پوست آن را دور نیندازید. می‌دانستید مربای پوست پسته طبع گرمی دارد و یک وعده مقوی برای صبحانه به خصوص برای کسانی است که معده سردی دارند؟ این در حالی است که مربای پوست پسته تازه و خام یک داروی طبیعی خوب برای رفع بوی بد دهان است. طرز تهیه مربای پوست پسته مجلسی زعفرانی و نکاتی در مورد خواص پسته تازه و خام و البته نکات مهم درباره کپک و شکرک نزدن انواع مربا را در آوای خزر بخوانید.

 

طرز تهیه مربای پوست پسته خام مجلسی زعفرانی

 

طرز تهیه مربای پوست پسته خام مجلسی زعفرانی؛نکات مهم کپک و شکرک نزدن

 

 

مواد لازم

پوست پسته: ۵۰۰ گرم

شکر: ۵۰۰ گرم

خلال پسته: ½ فنجان

زعفران دم کرده: به مقدار دلخواه

آبلیمو: ۳ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه

برای درست کردن مربای پوست پسته خام و تازه باید از پوست پسته‌های سالم و بدون لک استفاده کنید. پس بهتر است وقتی پسته تازه و خام می‌خرید تا پیش از این‌که پوست پسته‌ها سیاه و لک‌دار شود آن‌ها را جدا کنید. پسته‌ها را خوب بشورید و پوست پسته‌ها را جدا کنید و هر کدام را به دو قسمت تقسیم کنید.

حالا باید تلخی پوست پسته‌ها را بگیرید. برای این کار ۳ بار پوست پسته‌ها را به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید و هر بار با آب سرد آبکش کنید. به این ترتیب تلخی پوست پسته به طور کامل گرفته شده و رنگ آن‌ها شفاف می‌شود. در مرحله آخر آبکش کردن پوست پسته‌ها را به مدت ۱ ساعت در آب سرد بگذارید.

حتما بخوانید  11 ماده فوق‌العاده موثر درمان قطعی سیاهی و تیرگی دور چشم در طب سنتی

در این فاصله شهد مربا را درست کنید. شکر را با یک و نیم لیوان آب حل کنید و روی شعله ملایم گاز هم بزنید. وقتی آب به جوش آمد زعفران را اضافه کنید و اجازه دهید چند جوش بزند و سپس شعله گاز را خاموش کنید. حالا پوست پسته‌ها را از آب سرد آبکش کنید و وقتی آب آن‌ها گرفته شد داخل شهد بریزید. مربای پوست پسته را به مدت ۲ الی ساعت روی شعله ملایم گاز بپزید تا حسابی جا بیفتد و شهد مربا غلیظ شود. در ۵ دقیقه به پایان پخت، خلال پسته و آبلیمو را اضافه کنید و بعد از این‌که مربا ۴ یا ۵ جوش زد شعله گاز را خاموش کنید. اجازه دهید مربا کاملا سرد شود و سپس در شیشه‌های خشک، تمیز و بدون بو بریزید و درب شیشه را محکم ببندید.

 

خواص پوست پسته تازه برای سلامت بدن

 

طرز تهیه مربای پوست پسته خام+طرز تهیه مربای پوست پسته خام مجلسی زعفرانی

 

*پوست پسته بوی بد دهان را از بین می‌برد پس پوست پسته تازه را با دندان بجوید.

*دم کرده و جوشانده پوست پسته اسهال را بند می‌آورد.

*دم کرده پوست پسته سکسکه را بند می‌آورد.

*اگر داخل دهان‌تان زخم شده پوست پسته تازه را بجوید.

*مالیدن پوست پسته تازه روی لثه‌ها باعث محکم شدن آن‌ها می‌شود.

*اگر حالت تهوع و استفراغ دارید پوست پسته خام را با مقداری آب دم کنید و به صورت دمنوش بنوشید.

منبع: مجله کوروش

انتهای پیام/1000

 

 

 

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
نظرسنجی
آیا با افزایش قیمت بنزین موافقید؟
بلی
خیر
آخرین اخبار