دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۰۸۹
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۹۵ - ۱۷:۵۱
مدیرکل جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداري مازندران خبر داد
مدیرکل جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداري مازندران گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون برای رونق 701 واحد تولیدی در این استان، 295.5 میلیارد تومان با همکاری بانک‎های عامل اختصاص یافته و پرداخت شده است.
پرداخت 295.5 میلیارد تومان برای رونق 701 واحد تولیدی در مازندران

لیلا واثقی در گفتگو با آوای خزر، با اشاره به عملکرد مثبت در بخش تسهیلات بسته رونق تولید ستاد تسهیل و رفع موانع تولید مازندران اظهار داشت: از ابتدای سالجاری تا امروز (اول آذرماه 95) 701 طرح به میزان 295 میلیارد و 500 میلیون تومان از تسهیلات بسته رونق تولید در این استان استفاده کردند که 175 میلیارد و 500 میلیون تومان شامل 197 طرح به حوزه صنعت، معدن و تجارت و 504 طرح با اعتبار 120 میلیارد تومان به بخش کشاورزی اختصاص یافت.

مدیرکل جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداري مازندران
درباره آخرین وضعیت پرداختی بانک‎های عامل تصریح کرد: بانک‌های کشاورزی، ملی، صنعت و معدن، ملت و تجارت، بیشترین پرداختی‎ها را با مجموع 608 طرح به ارزش حدود 254 میلیارد تومان به‌خود اختصاص داده و سهم مهمی در تسهیلات بسته رونق تولید داشتند.

این مسئول ادامه داد: بانک کشاورزی با پرداخت 28.05 درصد از مجموع اعتباراتی که به بسته رونق تولید در مازندران اختصاص یافت؛ بیشترین سهم را در این زمینه داشته و تعداد پرداختی‎های این بانک از ابتدای سال تا امروز، 427 طرح با ارائه 82 میلیارد و 863 میلیون تومان تسهیلات بوده است.

واثقی بیان کرد: بیشترین درصد مبالغ نیز به‌ترتیب مربوط به شهرستان‎های بابل، آمل، ساری، سوادکوه، بابلسر، جویبار و قائمشهر بوده است.

وی در پایان گفت: در مجموع، 4 هزار و 540 طرح در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید مازندران در سالجاری ثبت شد که 2 هزار و 357 طرح به کمیته بررسی رسید، در مراحل پایانی نیز 704 پرونده به بانک‌های عامل ارجاع داده شد و 701 نفر از صاحبان صنایع و شرکت‎ها موفق به دریافت تسهیلات خود شدند.

انتهای پیام/ 1001
مطالب مرتبط
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها