دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۴۸۴۲
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۶:۱۲

چگونه از فساد مواد غذایی هنگام قطع برق جلوگیری کنیم؟

مواد غذایی در فصل گرم و هنگام قطع برق خیلی زود فاسد می‌شود اما می‌توان با راهکارهای زیر از فساد آن جلوگیری کرد.

به گزارش آوای خزر، هوا که گرم می‌شود یکی از مهم‌ترین مسائلی که ذهن خانواده ها را درگیر می‌کند، نگهداری سالم مواد غذایی و جلوگیری از فساد آن است. با این که هنوز وارد تابستان نشده‌ایم اما به دلیل گرمی هوا، استفاده از لوازم برقی بیشتر شده و برنامه قطع برق در نواحی مختلف اعلام شده است. به همین دلیل در ادامه به روش‌های نگهداری از مواد غذایی در زمان قطع برق اشاره می‌کنیم :

اولین گزینه‌ای که به ذهن همه ما می‌رسد این است که در یخچال و فریزر را کمتر باز کنیم. اگر در فریزر را باز نکنید، مواد غذایی تا دو روز منجمد باقی می ماند و یخچال 4 ساعت مواد را سالم نگه می‌دارد.البته اگر یخچال و فریزر شما استاندارد باشد.
بهتر است مواد غذایی را تازه مصرف کنید و اگر مجبور به فریز کردن مواد هستید، هوای داخل بسته بندی ها را کاملا خارج کنید و از یخ زدن کامل آن ها مطمئن شوید.
تمیز کردن یخچال و فریزر را طوری تنظیم کنید که مواد غذایی زمان زیادی در بیرون از یخچال قرار نگیرد. بهترین زمان برای تمیز کردن یخچال و فریزر زمانی است که مواد غذایی داخل آن ها تمام شده است و شما قصد دارید برای منزل خرید کنید.

غذاها را تا زمانی که ایمن بودنشان ثابت نشده است، مزه نکنید.
اگر روی مواد غذایی بعد از وصل شدن برق بلورهای یخ وجود دارد می توانید آن ها را منجمد کنید. سعی کنید این مواد غذایی را زود مصرف کنید.
غذاهای فاسدشدنی را در صورتی که بیش از دو ساعت در گرمای تابستان در درجه حرارت اتاق مانده اند، دور بریزید.
به اندازه نیاز غذا بپزید که نیاز به نگه داشتن باقی مانده غذا در یخچال نباشد.
مواد غذایی که بیرون از یخچال ماندگاری دارند مانند غلات آماده صبحانه، کنسرو و آب بطری را در قفسه های آشپزخانه تان نگه دارید.

پیش از قطع برق دمای یخچال را روی 4 درجه یا کمتر تنظیم کنید.
مواد غذایی که زودتر فاسد می‌شود مانند شیر و تخم مرغ را در قسمت انتهایی طبقات یخچال قرار دهید.
به این نکته توجه کنید که تحت هر شرایطی دمای یخچال و فریزر نباید به بیشتر از 7 درجه افزایش پیدا کند که اگر چنین شد باید همه غذاهای فاسدشدنی مانند گوشت قرمز و طیور، ماهی، تخم مرغ و فراورده های حاوی آن، پنیر، شیر، لوبیای پخته، غلات پخته، سیب زمینی پخته، سالاد سیب زمینی و پودینگ و ... را دور بریزید.

برای این که در یخچال و فریزر را در زمان قطع برق برای نوشیدن آب خنک کمتر باز کنید، از کلمن آب سرد استفاده کنید.
در فصل تابستان که هوا گرم است لازم است دمای یخچال به صفر نزدیک شود. البته قرار گرفتن درجه یخچال روی دمای مناسب به محتویات یخچال بستگی دارد.
دما را مطابق با استاندارد یخچال تان انتخاب کنید و به یاد داشته باشید همیشه به جای تغییر بزرگی که می تواند دمای داخلی را یک باره تغییر دهد، تنظیمات کوچک و تدریجی انجام دهید.
می توانید آب را در ظرف‌های فلزی در فریزر قرار دهید تا یخ بزند و در موارد ضروری از آن استفاده کنید./خراسان

انتهای پیام/1005

نظرات شما