دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۲۱۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۵ - ۱۹:۰۸
یادداشت/
رسانه ها در عصر حاضر ، حکم تیغ دو لبه ای را دارند که نوع کاربرد آن بر افکار عمومی بسیار مؤثر است. هم می توانند مخرب جامعه و هم می توانند نقش اساسی در توسعۀ همه جانبۀ در راستای چشم انداز توسعه داشته باشند.
نقش رسانه ها در توسعه

آوای خزر – روحالله عموزاد: در عصر حاضر، هیچ حوزه یا منطقه ای بدون توجه به نقش مثبت رسانه ها که واسط و حامل پیام های ارتباطی

هستند، نمی تواند به توسعه و بهبود امور زندگی مردم بپردازند. در کشور ما ، رسانه ها بیشتر به قیل و قال و بلوای رسانه ای، خارج از معیارهای چشم انداز توسعه عمل می کنند؛ نقشی که همچون لبه قیچی ، به جای آن که مفید باشد ، مضر نمایان شده است .

رسانه و اهمیت آن در جامعه

رسانه ها زندگی ما را تشکیل می دهند و سهم بسزایی در جامعه دارند.رسانه ها ، نقش نورافکن را در جامعه بازی می کنند و فرهنگ را در سرگرمی‌های نوین اطلاعاتی دچار اشباع واقعیت کرده اند. رسانه ها در عصر حاضر ، حکم تیغ دو لبه ای را دارند که نوع کاربرد آن بر افکار عمومی بسیار مؤثر است. هم می توانند مخرب جامعه و هم می توانند نقش اساسی در توسعۀ همه جانبۀ در راستای چشم انداز توسعه داشته باشند.

توجه به نقش و اثر رسانه در معیار نهایی است که به صورت سیاستگذاری ملی و منطقه ای از اهمیت اساسی برخوردار است. چرا که می بایست در فرآیند توسعه و اتخاذ استراتژیهای مناسب ، نقش اساسی خویش را ایفا نمایند.

مدیریت کلان کشور نیز می بایست ضمن شناخت انواع رسانه و قدرت هرکدام در میان مخاطبان ، زمینه سرمایه گذاری جهت پیشبرد برنامه ها و تبلیغات لازم در آن حوزه را در دستور کار خویش قرار دهد. منطق و شکل هر رسانه در فراگرد ارتباطات توسعه ای موثر است لذا خود رسانه نیز بایستی در فرایند توسعه و چشم انداز بیست سالۀ کشور شامل تغییرات اساسی شود تا بتواند نقش مطلوب خویش را پاسخگو باشد.

رسانه ها می توانند با توجه به شرایط کشور و اقتضائات فرهنگی و اقتصادی جامعه عامل تغییر به مطلوب باشند. همه اجزای جامعه ، بایستی متناسب با هم تغییر کنند تا توسعه ای اتفاق بیفتد. رسانه ها نقش بالقوه ی معناداری در شکل نورافکن ، حکم آینه را ندارند؛ بلکه نقش گیری ادراک و افکار بازی می کنند. رسانه ها ، تکثیر کنندگان شخصیت متحرک و قالب ذهنی متناسب با آن می باشند .

در وضعیت کنونی کشور عزیز ما ایران ، علاوه بر مشکلات در حوزه اقتصادی و اشتغال در بخش فرهنگی ، اجتماعی ، سیاسی ، ژئوپولیتیک و حتی زیست محیطی و شخصیتی با مشکلات عدیده ای مواجه هستیم که نیازمند برنامه ریزی ویژه رسانه ای برای طرح و کاهش مشکلات با الگوهای رسانه ای است تا بتوان از طریق این واسطه ، به چاره جویی جمعی پرداخت .

انتهای پیام/
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
امیررضا کچبی از آمل
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۳:۱۴ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۷
0
0
عالی بود
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها