دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۲۴۸۸
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۱:۵۶
لیو ژینگ‌ژن، مدیرعامل شرکت داروسازی دولتی «‌سینوفارم» در چین گفته است که واکسن کرونای ساخت این شرکت تا پایان سال جاری میلادی (۲۰۲۰) به صورت تجاری در دسترس عموم خواهد بود.

به گزارش آوای خزر،به نقل از یورونیوز، روز گذشته بخش جهانی تلویزیون دولتی چین از ثبت رسمی نخستین واکسن ساخت محققان این کشور برای مقابله با ویروس کرونا خبر داده بود.


لیو ژینگ‌ژن به یک روزنامه چینی گفت که این واکسن هزار یوان (معادل ۱۴۰ دلار) قیمت خواهد داشت و دو بار به فاصله ۲۸ روز به فرد تزریق خواهد شد.
وی با بیان اینکه تمام جمعیت ۱.۴ میلیارد نفری چین به واکسن نیاز نخواهند داشت، گفت که دانشجویان و کارمندان در شهرهای بزرگ این واکسن را دریافت خواهند کرد و نه کسانی که در نواحی روستایی کم‌جمعیت و پراکنده زندگی می‌کنند.


شرکت داروسازی دولتی «‌سینوفارم» که در حال حاضر دو واکسن را در دست آزمایش دارد می گوید ظرفیت تولید سالانه ۲۲۰ میلیون دوز واکسن را داراست. این شرکت اعلام کرده که در حال توسعه فاز سوم کارآزمایی واکسن خود در کشورهای عربستان سعودی، برزیل، امارات و شیلی است.


بیش از ۱۴۰ مرکز پزشکی در جهان در حال کار روی ساخت واکسن کرونا هستند. سه‌شنبه گذشته موسسه تحقیقاتی «نیکلای گاملیا» در روسیه نیز از ثبت نخستین واکسن مقابله با ویروس کرونا در جهان خبر داده بود. هر چند نهادهای پزشکی و دارویی بین‌المللی و غربی در کارآیی این واکسن (به دلیل کافی نبودن اطلاعات) ابراز تردید کرده‌اند.


تا کنون بیش از ۲۲ میلیون نفر در جهان به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند که از این میان بیش از ۷۷۰ هزار نفر جان خود را از دست داده‌اند.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار