دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۳۱۰۰
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۷:۲۳
تغذیه در فصل تابستان از اهمیت بسزایی برخوردار است و می‌توانید با کنترل تغذیه خود از مزایای سلامتی متعددی برخوردار شوید.

آوای خزر/ هوای گرم و تابستانی برای افراد کارکردی دوگانه دارد. درواقع برخی از افراد به علت گرمای هوا دچار کم اشتهایی می‌شوند و برخی دیگر به علت فصل تعطیلات و در خانه ماندن پرخوری می‌کنند. اما برای سالم‌تر ماندن در هوای گرم تابستان چه خوراکی‌هایی مناسب‌تر محسوب می‌شوند؟

 

تغذیه در فصل تابستان از اهمیت بسزایی برخوردار است و می‌توانید با کنترل تغذیه خود از مزایای سلامتی متعددی برخوردار شوید.

 

کدو سبز
اگرچه کدو سبز در تمام طول سال موجود است، اما به نظر می‌رسد بهترین فصل برای مصرف کدو سبز فصل تابستان است. کدو سبز یک منبع خوشمزه پتاسیم، ویتامین C. ویتامین A. فولات و فیبر است که در فصل تابستان شما را سرحال و سرزنده‌تر نگه می‌دارد.

 

ذرت
هیچ چیز بهتر از خوردن یک ذرت خوشمره در فصل تابستان نیست. یک بلال متوسط حدود سه گرم فیبر، مقداری پروتئین و پتاسیم دارد. ذرت همچنین حاوی ترکیبات لوتئین و زاکزانتین است که می‌تواند با برخی از مشکلات چشم نیز مبارزه کند.

 

همبرگر گیاهی
توصیه اغلب متخصصان تغذیه این است که در هوای گرم از مصرف خوراک‌های بیش از حد چرب و پر کالری خودداری کنید، چرا که این نوع خوراکی‌ها زمینه ساز مشکلات قلبی عروقی و حتی سکته‌های مغزی و قلبی می‌شوند. با این وجود اگر هوس خوراکی‌هایی مثل همبرگر را کرده اید بهتر است با کمک حبوبات و سویا یک همبرگر گیاهی درست کنید و دور گوشت پر چرب را خط بکشید.

 

کباب
یکی از توصیه‌های مهم در فصل تابستان استفاده از خوراکی‌های کبابی به جای خوراکی‌های سرخ شده در روغن است. درواقع شما با کبابی یا آب پز کردن خوراکی‌ها گام مهمی در کاهش مشکلات مختلف ناشی از چربی خون برمی دارید.

 

لوبیا
لوبیای پخته منبع عالی پروتئین و فیبر است و دارای مقدار زیادی کلسیم، پتاسیم، فسفر و آهن است. لوبیا همچنین منبع مناسبی از ویتامین‌های گروه B. است و در فصل تابستان جایگزین مناسبی برای گوشت قرمز است.

 

هلو
هلو حاوی فلاونوئید‌هایی است که می‌توانند افراد را در برابر سرطان محافظت کنند. در گزارشی از مرکز تحقیقات و درمان سرطان پستان بانوان مشخص شده است که زنان مسنی که در فصل تابستان بیشتر هلو می‌خورند کمتر دچار سرطان می‌شوند./صراط

انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها