دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۴۵۰
تاریخ انتشار: ۰۵ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۸
سیل ،سین هشتم مازندرانی‌ها
تقارن سیل اخیر با آغاز سال نو و ورود مسافران نوروزی به استان کار مدیران دستگاه های مرتبط بویژه استاندار مازندران را دو چندان کرده است. نوروز امسال سفره مازندرانی ها سین تازه ای داشت و در کنار هفت سین مرسوم ایران سیل ، سین هشتم سفره نوروزی بود که کام تعداد قابل توجهی از خانوارهای مازندرانی را تلخ کرد بی شک اقدامات جهادی و مردم داری این تلخی را التیام می بخشد.
مردم داری حسین زادگان  التیام بخش سیل زدگان

ساری - خبرنگار آوای خزر:
مدیریت بحران بخشی از علم نوین  مدیریت می باشد که به  مجموعه‌ای از فعالیت‌ها، چاره جویی‌ها و دستورالعمل‌هایی اطلاق می‌گردد، که مدیریت یک سازمان، در مواقع چالش یا  بحران جهت پیشگیری و مقابله با بحران انجام می‌دهد.

مازندران استانی وسیع و پهناور می باشد که همواره در سال های اخیر حوادث غیرمتقربه  بویژه سیل دامن گیر این نقطه ی زیبا و چشم انداز از شمال کشور شده است ، خسارات فراوان و  زیادی به این استان وارد کرده است ،  سبب ضررهای مالی و جانی به خانواده های بیشمار مازندرانی در سال های گذشته گردیده است اما آنچه که مهم است حادثه دلخراش سیل در روزهای آخر اسفند 97  بوده است که شیرینی تعطیلات عید نوروز را به کام مردم  زحمت کش مازندران تلخ نموده است.

 استان مازندران که از ظرفیت ها و پتاتسیل های بالقوه ای در بخش گردشگری کشاورزی برخوردار می باشد بدلیل بروز سیل اخیر در شهرهای مرکزی استان با کاهش نسبی ورود گردشگر و نیز از بین رفتن نسبی  اراضی قابل کشت زراعی و باغی مواجه شده است.


اما آنچه که مهم و قابل واکاوی  بررسی می باشد عملکرد مدیران دستگاههای اجرایی استان مازندران برای ترمیم خسارات وارده به بخش های آسیب دیده به خانوارهای آسیب دیده است ، به همین منظور می بایست نسبت به این موضوع تاکید ورزید که نماینده عالی دولت در استان مازندران پیش قراول امدادرسانی و کمک به مردم در لحظات آغازین سال 98 بوده است که این امر موجب القای شور و توجه جدیت سایر مدیران استان گردیده است که در نهایت موجب دلگرمی و دلجویی از آسیب دیدگان شده است.

حضور میدانی احمد حسین‌زادگان در مناطق سیل زده موجب پای کار آوردن تمامی دستگاهها با ظرفیت ممکن و اخذ اعتبار میلیاردی بدون مصوبه هیئت دولت در روزهای پایانی سال و آغاز پرداخت تسهیلات خسارت حضور وزرای راه و شهرسازی، نیرو، جهاد کشاورزی، اقتصاد و امور دارایی و در صدر این هیئت معاون اول رئیس جمهور بخش کوتاهی از اقدامات انجام گرفته توسط مقام عالی دولت در استان است.

ناگفته نماند تقارن سیل اخیر با آغاز سال نو و ورود مسافران نوروزی به استان کار مدیران دستگاه های مرتبط بویژه استاندار مازندران را دو چندان کرده است.

نوروز امسال سفره مازندرانی ها سین تازه ای داشت و در کنار هفت سین مرسوم ایران سیل ، سین هشتم سفره نوروزی بود که کام تعداد قابل توجهی از خانوارهای مازندرانی تلخ کرد بی شک اقدامات جهادی و مردم داری این تلخی را التیام می بخشد.

انتهای پیام/ 1369
مطالب مرتبط
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها