دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۴۶۲۶
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۲:۰۳
وزارت آموزش و پرورش
حاجی میرزایی با اشاره به تجربیات هریک از افراد در حیطه مدیریتی گفت: یکی از چالش های اصلی جامعه ما، چالش مدیریتی است و آنچه که در این دوران حس کردم نیاز به اصلاح و بازسازی دارد، حوزه مدیریت است.

به گزارش آوای خزر، به نقل مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، محسن حاجی میرزایی در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش استان ها با بیان اینکه تلاش و کوشش همه بخش های آموزش و پرورش در خلق موفقیت ها موثر بوده است، اظهار کرد: کار کردن در عرصه تعلیم و تربیت فرصت و نعمتی است که در اختیار ما قرار گرفته است.

وی ادامه داد: مدیریت درست به معنای فهم مقصد و دانستن راهی است که ما را به آن مقصد می رساند. در مواقع زیادی تشخیص ما از مقصد درست، صحیح نیست و شناخت مقصد درست از طریق شناخت ماموریت ها است.

عضو کابینه دولت تدبیر و امید افزود: بین ماموریت و کارهای ما لایه های متعددی است که آن لایه ها گاهی ما را در خود سرگردان می کند و باعث می شود، به مقصد نرسیم.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: ذهن مان را مشغول کرده که ارتباط بین این دو را فراموش کرده ایم و به قدری کارهای گوناگون انجام می دهیم که ماموریت های اصلی فراموش می شود. این موضوع اختصاص به آموزش و پرورش ندارد و در بیشتر دستگاه ها مغفول اصلی، "ماموریت" است و این موضوع باعث از دست رفتن فرصت های می شود.

حاجی میرزایی اظهار کرد: باید بدانیم قرار بوده چه کاری انجام دهیم و در شاخص های اندازه گیری ما این دغدغه ها مشخص و معین باشد، بنابراین اولین چالش مدیریتی ما فراموشی مقصد است.

وی با اشاره به دومین چالش مدیریتی گفت: باید راه درست را تشخیص داد، راه درست از فهم مختصات نقطه ای که در آن هستیم آغاز می شود. باید مشخص کنیم، در کیفیت، دسترسی، عدالت و ... در کجای کار ایستاده ایم و این پرسش را مطرح کنیم چرا در مختصات دیگری که می خواهیم باشیم، نیستیم و در نقطه فعلی قرار گرفته ایم.

عضو کابینه دولت تدبیر و امید اظهار کرد: در تعیین دقیق اولویت ها و مسیر، دقت کافی نمی کنیم و اولین راه حلی که به ذهن ما می رسد همان را اجرایی می کنیم. راه حل های متعددی برای رسیدن به یک هدف وجود دارد اما نمی توانیم بدون در نظر گرفتن عواقب و آثار آن، راهی که انتخاب کرده ایم، به عنوان راه حل انتخاب کنیم؛ بنابراین هر طرحی باید پشتوانه پژوهشی داشته باشد.

وی چالش سوم را پایش درست دانست و گفت: برای طی کردن مسیر باید به طور مستمر اهداف را پایش کنیم. ضعف بزرگی که انجام یک کار وجود دارد، به دلیل بزرگی کارها، آن را به بخش های مختلف تبدیل و تقسیم می کنیم اما در نهایت نمی توانیم این کارها را ترکیب کنیم.

حاجی میرزایی با اشاره به گزارش های دریافتی از حوزه های مختلف، اظهار کرد: بیشتر گزارش های تهیه شده به جمع آوری داده ها اختصاص پیدا کرده و داده ها تحلیل و ارزیابی نمی شود.

عضو کابینه تدبیر و امید با بیان اینکه باید اعتقاد داشته باشیم که کار درست هیچ وقت از بین نمی رود، اظهار کرد: تلاش کنید اهداف مشخص و درست داشته باشد و کارهای ارزشمند انجام دهید.

وی با بیان اهمیت شغل معلمی گفت ، گفت: در دنیای جدید فناوری های نو بسیاری از شغل ها را حذف خواهد کرد اما نمی تواند معلم و مدرسه را حذف کند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در سال تحصیلی گذشته در یک آزمون تمام عیار قرار گرفتیم که همه بخش های ما را مورد سنجش قرار داد، اظهار کرد: ماموریت ما روشن و واضح است و آموزش ارایه آموزش های با کیفیت به همه دانش آموزان است.

وی با اشاره به اهداف مدیریتی که داریم، اظهار کرد: موظف بودیم تحقق اهداف درسی را پیگیری، کیفیت را افزایش و دسترسی دانش آموزان را به مدارس افزایش دهیم و در این شرایط به ما مجموعه ای را داده اند که هدایت و سرپرستی کنیم، بنابراین تحت هر شرایطی نمی توانیم چنین مجموعه ای را در نقطه ثابت نگه داریم یا به عقب برگردانیم.

حاجی میرزایی در پایان گفت: باید مسایل را حل کنیم و برای حل آنها مسایل را درست تشخیص دهیم و پس از آن راه حل مناسب را ارایه دهیم.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: