دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۷۳۸۵
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۷:۱۶
در روزهای اخیر شایعه‌ای منتشر شد که محسن رضایی قرار است استاندار ویژه خوزستان شود؛ اما حالا مشخص شده که او به دولت نخواهد رفت؛ بلکه به جای مخبر رئیس ستاد اجرایی فرمان امام خواهد شد.

به گزارش آوای خزر، مشخص بود که فرمانده سابق سپاه و دبیر 24ساله مجمع تشخیص مصحلت نظام و رقیب ابراهیم رئیسی هیچ‌وقت خودش را ذیل دولت یازدهم قرار نخواهد داد. او در توییتی نوشته است: «‏به شایعات غیرواقعی این روزها توجه نکنید. رهبرم سؤال کردند که نظرت برای آینده چیست؛ بنده نیز گفتم من سرباز جناب‌عالی هستم، هر جایی که شما مأموریت بدهید به آن عمل می‌کنم».

 این‌طور که از توییت خود محسن رضایی هم برمی‌آید، او تمایلی به حضور در سمت‌های انتخابی ندارد و ترجیح می‌دهد که همچنان ذیل مقام‌های انتصابی مقام معظم رهبری فعالیت کند. پیگیری‌ها از دفتر محسن رضایی هم این انتصاب را تکذیب نکرده است.
احتمالا ستاد اجرایی فرمان امام آخرین پست اجرائی محسن رضایی قبل از بازنشستگی است. محسن رضایی سه دوره در انتخابات ریاست‌جمهوری شرکت کرده و با توجه به محدودیت سنی او دیگر شانسی برای حضور در انتخابات نخواهد داشت. محسن رضایی در تاریخ ۱۸ شهریور ۱۳۳۳ به دنیا آمد. او در انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۴ رسما از مرزهای میانسالی عبور کرده و جزء سیاست‌مداران سالخورده به حساب می‌آید. گذشته از آنکه تاکنون انتخاب‌نشدن رئیس‌جمهور مستقر برای دوره دوم سابقه نداشته است، تفاوت محسن رضایی سالخورده‌ای که در ۱۴۰۴ کاندیدا می‌شود، آن است که دیگران در زندگی سیاسی خود فرازونشیب‌هایی تجربه کرده‌اند؛ اما کارنامه محسن رضایی پر از شکست انتخاباتی است.
در مرداد ۱۴۰۸ هم که رئیس‌جمهور بعدی باید کابینه خود را تحویل نفر بعد دهد، به ۷۵‌سالگی نزدیک می‌شود و احتمال تأیید صلاحیت او نیز به حداقل خواهد رسید./شرق

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: