دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۰۱۹۷
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۴۰۰ - ۰۷:۲۵
احتمالا شما هم فکر می کنید فویل آلومینیومی بهترین راه‌حل برای نگه‌داشتن باقیمانده غذاها در مدت زمان طولانی است و شما می‌توانید یک عدد فویل را دور غذا بپیچید و از آن نگهداری کنید اما متاسفانه اینگونه نیست و همیشه هم فویل بهترین راه‌‌حل نیست.

به گزارش آوای خزر، معمولا ما از فویل آلومینیومی برای کارهای مختلف در آشپزخانه استفاده می‌کنیم. گاهی اوقات برای آشپزی و گاهی اوقات برای پوشاندن بقایای مواد غذایی آن ها را به کار می بریم اما آیا می دانستید که انجام این کار خیلی هم راهکار خوبی نیست؟ دلیل و جزئیات اصلی را در این بخش خواهید خواند.

فاسد شدن غذا با فویل آلومینیومی
به گزارش " Cleveland Clinic " شاید کاملاً بدون آسیب به نظر برسد که شما گوشت قرمز را داخل فویل آلومینیومی بپیچید و آن را داخل یخچال بگذارید و روز بعد آن را گرم کنید اما متاسفانه فویل تاثیر لازم برای سالم نگه داشتن غذای شما را ندارد و همین باعث رشد باکتری می شود و غذا در روز بعد حالت خوبی پیدا نمی کند و سریعاً خراب می شود. در واقع زمانی که هوا در محفظه و ظرف نگهدارنده غذای شما وجود داشته باشد، باکتری ها به سرعت رشد کرده و غذای شما عملا قابل خوردن نیست.

راه حل چیست؟
اگر شما هم سوال به جای فویل آلومینیومی از چه چیزی استفاده کنیم را در ذهن دارید با ما همراه شوید:

ظرف در دار مطمئن
بهتر است که شما به جای فویل آلومینیومی مواد باقیمانده را داخل ظرفی بریزید که در داشته باشد تا غذای شما کاملا سالم باقی می ماند. اگر غذای گرم را بیش از 2 ساعت در محیط اتاق نگهدارید، باکتری سریع شروع به رشد می کند که معمولاً این موضوع برای محصولات لبنی و گوشت قرمز هم صدق می کند.

فریزر
اگر غذای پخته شده زیادی دارید، فریزر گزینه بهتری نسبت به یخچال است. می توانید باقیمانده مواد غذایی را تا چند ماه داخل فریزر نگه دارید و آن ها را در ظروف مختلف بریزید. البته باید مراقب باشید که خیلی طولانی نشود و حتما مدت زمان مناسب نگهداری از مواد غذایی را رعایت کنید./نمناک

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: