دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۳۶۷۳
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۱:۳۴
دانستنی‌های ترافیکی:
لزوم گسترش برنامه‌های فرهنگی جهت کاهش سوانح رانندگی
سروان مرتضی ابراهیمی در یادداشتی به نقش اجرای برنامه‌های فرهنگی در کاهش حوادث ترافیکی اشاراتی داشته که در ادامه می‌خوانید.
لزوم گسترش اجرای برنامه ­های فرهنگی جهت کاهش سوانح رانندگی در کشورآوای خزر - مرتضی ابراهیمی: انجام برنامه و طرح‌های فرهنگی با محوریت حساس سازی آحاد جامعه و جلب نظر و همراهی هرچه بیشتر دست اندرکاران در امر ترافیک و حمل ونقل بسیار مهم و حیاتی ست.

دهه اقدام ملی ایمنی راه‌ها که از سال ۱۴۰۰ آغاز گردید فرصت مهمی است تا با همراهی و همکاری تمامی نهاد‌های حاکمیتی، خصوصی، علمی و دانشگاهی، سمن‌ها و نهاد‌های مردمی و با استفاده از مجموعه ظرفیت­‌ها بر پدیده و دغدغه نگران کننده سوانح رانندگی در کشور غلبه و آن را مرتفع و حذف نمود.

"حمل و نقل بدون حادثه" و شعار «عزم ملی برای کاهش سوانح رانندگی» برای جامعه یک آرمان دست یافتنی و تحقق این پیام و شعار نیازمند رعایت فرهنگ صحیح رانندگی و رفتار‌های دقیق ترافیکی از سوی هموطنان به موازات اقدامات حاکمیتی امروزه یک ضرورت مهم است.

امروزه و در عصر کنونی توجه و واگذاری اختیار اداره امور جامعه به بخش‌های خصوصی و نهاد‌های مردمی حائز اهمیت بوده، همانطور که در جوامع توسعه یافته عمل می‌گردد؛ لذا لازم است برنامه‌های عملیاتی و جدی را در راستای حقوق شهروندی و آرامش خاطر هموطنان در سفر‌ها و امر رانندگی به صورت مشترک انجام داد.
رادیو نما‌ها و زیرنویس‌های تلویزیونی نیز فرصت مهمی برای انتشار پیام‌های ایمنی حمل و نقل می‌باشند که می‌توان بخشی از ظرفیت این برنامه‌ها را به موضوع افزایش ایمنی ترافیک اختصاص داد.

امروزه در جهان قدرت رسانه بر هیچ کس پوشیده نیست.

در کشورمان جایگاه ویژه رسانه ملی با توجه به توسعه شبکه‌های استانی فراخور شرایط بومی و اقلیمی در سراسر کشور، این انتظار وجود دارد که همراهی و همکاری جدی‌تر و بیشتری در جهت اجرای برنامه‌های فرهنگی در راستای منافع ملی و عمومی از سوی شبکه‌های استانی به عمل آید.

هر گونه اقدام فرهنگی پیشگیرانه، آگاه سازی و ترویج الگو‌های رفتاری رانندگی در شهر‌ها تأثیر ارزنده‌ای نیز در رانندگی‌های برون شهری خواهد داشت بدین جهت شهرداری‌ها در موضوع فرهنگ ترافیک شهری به ویژه موتورسواران و عابران پیاده که بیشترین آسیب‌ها متوجه آنان می‌باشد، بایستی تولیدات محتوایی فرهنگی ارزشمندی را داشته که قابل استفاده نیز در رسانه ملی است.

تولید محتوای غنی و تأثیر گذار بسیار مهم است. تعامل و همکاری رسانه ملی در کنار سایر دست اندر کاران و نهاد‌های راهبر تأثیر جدی در کاهش سوانح رانندگی خواهد داشت.

از آن جا که رسانه ملی کاربران و مخاطبان خاص خود را همواره در اختیار دارد یقیناً پخش این فیلم‌ها و تیزر‌ها در شبکه‌های ملی و استانی می‌تواند نقش آفرین بوده و در ایجاد موج ملی و عزم ملی مؤثر باشد.

به طور کلی، پیشگیری از تصادفات و خسارات با شناسایی عوامـل خطرساز و تنوع آن‌ها در میان اقشار مختلف جامعه آغاز می‌شود.

بررسی‌ها در سال‌های اخیر نشان می‌دهد که دلایل بسیاری از تصادفات، الگوی رفتاری رانندگان به ویژه در بین رانندگان جوان است.

سروان مرتضی ابراهیمی
کارشناس عالی تصادفات
پلیس راهور استان مازندران
 
انتهای پیام/
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار