دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۴۴۴۵
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۶
برخی از مطالعات مشاهده‌ای روی انسان‌ها نشان داده‌اند که افرادی که قارچ بیشتری مصرف می‌کنند، خطر ابتلا به اختلالات شناختی را کاهش می‌دهند.

به گزارش آوای خزر، به نقل از ایندیپندنت، ما عادت کرده‌ایم که غذاهای سالم را در طیف رنگی سبز پیدا کنیم. اما قارچ‌های سفیدرنگ که با فروتنی در قفسه فروشگاه‌ها نشسته‌اند، در پرفایده بودن دست‌کمی از سبزی‌های تروتازه رنگارنگ ندارند. قارچ‌ها سرشار از مواد مغذی با خواص آنتی‌اکسیدانی قوی هستند.

فرآیندهای معمول بدن باعث ایجاد استرس اکسیداتیو می‌شود که «رادیکال‌های آزاد» تولید می‌کند. رادیکال‌های آزاد ذرات کوچکی هستند که به دیواره‌های سلولی آسیب می‌رسانند و باعث مرگ سلول‌ها می‌شوند. اگر این مواد توسط آنتی‌اکسیدان‌ها خنثی نشوند، می‌توانند باعث التهاب، پیری و ایجاد برخی سرطان‌ها شوند.

بررسی ۱۷ مطالعه در مورد قارچ و سلامت نشان داد افرادی که بیشترین مقدار قارچ را می‌خورند در مقایسه با افرادی که کمترین میزان مصرف را دارند، ۳۴ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به هر نوع سرطانی قرار دارند. برای سرطان سینه، خطر ۳۵ درصد کمتر بود. اگرچه باز هم باید گفت که همبستگی لزوماً به معنای علیت نیست.

در تمامی این مطالعات مصرف بالای قارچ معادل خوردن یک قارچ دکمه‌ای در روز (تقریباً معادل ۱۸ گرم) بود.

در برخی موارد، قارچ‌ها حتی خطر ابتلا به سرطان و بیماری‌های مزمن را کاهش می‌دهند. چندین مطالعه حیوانی و سلولی نشان داده است که قارچ ممکن است دارای فواید سلامتی مختلفی از جمله آنتی‌اکسیدان‌ها و فواید ضد سرطان باشد. مشخص‌شده است که آن‌ها از سیستم ایمنی در سرکوب پیشرفت سلول‌های تومور حمایت می‌کنند. برخی از مطالعات مشاهده‌ای روی انسان‌ها نشان داده‌اند که افرادی که قارچ بیشتری مصرف می‌کنند، خطر ابتلا به اختلالات شناختی را کاهش می‌دهند.

نحوه پرورش قارچ نیز بر خواص تغذیه‌ای آن‌ها تأثیر دارد. قارچ‌هایی که برای مدت طولانی‌تری در معرض نور فرابنفش قرار گرفته‌اند – هم به طور طبیعی از خورشید و هم لامپ‌های UV – دارای محتوای ویتامین دی بالاتری هستند.

در زمان خرید قارچ به دنبال برچسب «غنی‌شده با ویتامین دی» باشید و هرگز با تکیه بر جستجوی اینترنتی سراغ جمع‌آوری قارچ در طبیعت نروید. یافتن و طبخ قارچ‌های وحشی خوراکی نیاز به مهارت بالایی دارد وگرنه باعث مسمومیت‌های خطرناک می‌شود.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: