دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۹۷۵۲
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۲
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس:
سهم طرح‌های آبی مازندران در بودجه ۱۴۰۲ افزایش می‌یابد
 رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به اهمیت تأمین آب کشاورزی در مازندران و نقش این استان در امنیت غذایی کشور، برای افزایش مهار آب‌های سطحی مازندران نگاه ویژه‌ای به تأمین اعتبار برای طرح‌های آبی این استان در بودجه ۱۴۰۲ و برنامه هفتم توسعه خواهیم داشت.
به گزارش آوای خزر، محمدجواد عسکری روز چهارشنبه ۲۶ مرداد- در حاشیه بازدید از تاسیسات سد شهید رجایی به خبرنگاران گفت: مشاهدات نشان می‌دهد که مازندران در تأمین آب به سرعت به سمت بحرانی شدن پیش می‌رود، اما با در نظر گرفتن برخی برنامه‌های کوتاه‌مدت، میان‌مدت و درازمدت می‌توانیم از این چالش به خوبی عبور کنیم که لازم است برای تحقق این هدف مسئولان و نمایندگان استان طرح جامع بلندمدتی را برای مدیریت آب و کشاورزی استان ترسیم کنند.

وی افزود: انتظار ما این است که شرکت آب منطقه‌ای مازندران به کمک استانداری و نمایندگان طرح جامع بلندمدتی را برای استان ترسیم کند که این طرح هم تأمین آب بخش کشاورزی را در درازمدت ببیند و هم در حوزه‌های آب آشامیدنی، صنعتی و زیست‌محیطی برنامه مدونی داشته باشد. در این مسیر نیز اولویت نخست ما آب کشاورزی است؛ چون اشتغال مازندران و بخش مهمی از امنیت غذایی کشور وابسته به کشاورزی این استان است.

رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اگر مسئولان استان طرح جامع بلندمدت مد نظر ما را تهیه و تدوین کنند، ما نیز در برنامه هفتم توسعه و بودجه ۱۴۰۲ آن را لحاظ می‌کنیم و سهم ویژه‌ای برای اجرای طرح‌های مربوط به مهار آب‌های سطحی در مازندران از جمله ساخت سد‌های مورد نیاز و طرح‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری پیش‌بینی خواهیم کرد.

عسکری خاطرنشان کرد: این موضوع را جهاد کشاورزی، شرکت آب منطقه‌ای و استانداری با کار کارشناسی دقیق در دستور کارشان قرار دهند. من و همکارانم در کمیسیون کشاورزی نیز ظرف یک ماه آینده جلسه‌ای را با حضور وزیر نیرو، وزیر جهاد کشاورزی، رئیس سازمان محیط زیست و استاندار مازندران برگزار خواهیم کرد که نقشه راه و آینده بخش آب و به طور خاص آب حوزه کشاورزی مازندران را بررسی کنیم تا در قالب یک طرح دقیق و کارشناسی، وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی و نیرو مکلف شوند که برنامه‌های مربوط به افزایش توان مهار آب‌های سطحی و تولید محصولات کشاورزی در مازندران به درستی اجرا شود.

وی تصریح کرد: برآورد ما نشان می‌دهد سه استان شمالی این ظرفیت را دارند که ۳.۵ میلیون تن برنج مورد نیاز کشور در سال را تأمین کنند. حمایت از این هدف و تحقق آن هم به جلوگیری از خروج ارز منتهی می‌شود، هم به اشتغالزایی کمک می‌کند و هم در پیشگیری از فسادی که در بازار برنج ایجاد شد مؤثر است.

رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی امروز همراه با چند تن از اعضای این کمیسیون و معاون زراعت وزیر جهاد کشاورزی پس از دیداربا استاندار مازندران، از نزدیک وضعیت بالادست رودخانه‌های منتهی به سد شهید رجایی را مورد بررسی قرار دادند تا برای برخی مسائل مربوط به تأمین آب در شرق مازندران تصمیم‌گیری کنند. در این سفر یک روزه از بخش‌های کشاورزی و باغی منطقه ساری و میاندورود نیز بازدید شد.

انتهای پیام/ اشکان جهان آرای
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار