دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۰۶
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۱۳
رئیس سازمان شیلات اعلام کرد
رئیس سازمان شیلات با اعلام اینکه تولید 5 هزار تن ماهی در قفس برای مازندران در سال‎جاری پیش‎بینی شده است، گفت: زیرساخت‎های لازم باید برای تولید 12 هزار تن پرورش ماهی در قفس برای سال 96 فراهم شود.


به گزارش آوای خزر از ساری، حسن صالحی صبح امروز در جلسه پیگیری برای تولید ماهیان در قفس در مازندران، با بیان اینکه مقام معظم رهبری در اواخر 92 سیاست‎های کلان اقتصاد مقاومتی را بیان کردند، اظهار داشت: در زمان تحریم، دشمن شرایط سختی را بر ما تحمیل کرد و اگر همان روند ادامه می‎یافت، شرایط سخت‎تر می‎شود، اما مدیریت رهبری سبب شد که اکنون کشورها برای کار با ایران مسابقه گذاشته‌اند.
وی افزود: پایه اقتصاد مقاومتی بر دانش و علم بوده و به امکانات و توانمندی‎های درونی می‎نگرد و از تکنولوژی و ظرفیت سایر کشورها استفاده می‎کند.
معاون وزیر کشاورزی با بیان اینکه در سال گذشته مزیت صادرات غیر نفتی بر صادرات نفتی پیشی گرفته است، اظهار داشت: موضوع توسعه آبزی‌پروری و پرورش ماهی در قفس از بحث‎هایی است که امروز از سوی شخص نخست کشور در حال پیگیری است.
صالحی با اعلام اینکه برای پشتیبانی از این پروژه اعتبار خوبی تخصیص داده‌اند، بیان داشت: امروز در تمام دنیا حدود 190 میلیون تن تولید ماهی داریم که 51 درصد آن آبزی‌پروری و بقیه صید است.
رئیس شیلات کشور با بیان اینکه در مازندران برای سال 95، تولید 20 هزار تن پرورش ماهی در قفس را هدف‌گذاری کردیم، گفت: مازندران با 60 هزار تن تولید ماهیان گرمابی و سردابی و فارغ‌التحصیلان زیادی که دارد، ظرفیت بالایی در این بخش دارد که باید از آنها بهره‌برداری شود.
وی ادامه داد: 5 هزار تن تولید ماهی در قفس را برای امسال در مازندران هدف‌گذاری کردیم، برای سال آینده نیز، 56 هزار تن پرورش ماهی در قفس را در نظر گرفتیم که 12 هزار تن برای مازندران است.
صالحی با اشاره به سواحل ایران و اینکه از یک‎میلیون تن تولید ماهیان در قفس، 40 درصد آبزی‌پروری است، افزود: با این حال، از قافله جهانی عقب هستیم، لذا تنها راهی که می‎توانیم هم کمبود غذا را تأمین کنیم و هم در شرایطی که آب شیرین پاسخ‎گو نیست، باید از آب دریا استفاده کنیم که با سیاست‌‎های جهانی نیز مطابقت دارد.
معاون وزیر کشاورزی ادامه داد: از مجموع، 4.5 میلیون تن پرورش ماهی در قفس که در دنیا تولید می‎شود، یک‎سوم آن در چین بوده که بیش از یک‌میلیون قفس دارد و ترکیه نیز 300 تن تولید دارد.
رئیس سازمان شیلات با بیان اینکه در مجموع، صید ماهیان استخوانی در سواحل مازندران 3 هزار تن است، افزود: در طول ساحل افراد زیادی را داریم، بازسازی ذخایر هم داریم که البته باید احیا و انجام شوند، اما در کنار آن وقتی ظرفیت دریای خزر 350 هزار تن پرورش ماهی است، چرا باید 20 هزار تن از آن دریافت کنیم.
صالحی با اعلام اینکه در سال گذشته 82 هزار تن صادرات آبزیان داشتیم و یک‎هزار تن به روسیه رفته در حالی‌که روسیه 200 هزار تن هزار تن ظرفیت دریافت دارد، خاطرنشان کرد: فضای بسیار خوبی داریم، سال گذشته تمام زنجیره صنعت نروژ را به ایران دعوت کردیم، تجریبات خود را منتقل کردند و باید استفاده کنیم.
وی ادامه داد: در 19 تیرماه سال‎جاری قرار است از کشور فرانسه نیز هیأتی برای تقویت در بخش آبزی‌پروری به ایران بیایند، وزیر نروژ نیز در هفته نخست مهرماه جاری به ایران می‌آید، نروژ اعلام کرده که آبزی‌پروری این کشور جای صادرات نفت را می‌گیرد، لذا ایران نیز باید از این تجربیات استفاده کند.
رئیس سازمان شیلات گفت: سرانه متوسط مصرف آبزیان در دنیا 20 و در ایران 10 کیلوگرم است، مصرف آبزیان در کاهش سکته‎های مغزی و قلبی مؤثر است، اسپانیا در کنار دریا بوده و مصرف متوسط آبزیان آن 40 کیلوگرم و در مازندران 12 کیلوگرم است.
وی در پایان گفت: در برنامه ششم توسعه، تولید 200 هزار تن ماهی در قفس را برنامه‎ریزی کردیم که 40 هزار تن برای مازندران است.
انتهای پیام/
مطالب مرتبط
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها