دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۶۱۰۴
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۸ - ۱۷:۴۷
ترفندهای پخت حلیم خانگی کشدار
در این مطلب، ریزه‌کاری‌های پخت حلیم گندم را به شما آموزش می‌دهیم و چند راه برای کش‌دار و مجلسی شدن این غذای پرخاصیت را با شما در میان می‌گذاریم.

ترفندهای پخت حلیم خانگی کشدار

روزه‌داری در روزهای گرم و طولانی بهار، ممکن است شما را ضعیف و کم‌انرژی کند. اما اگر جایی برای غذاهای مقوی و پروتئینی در وعده افطار و سحر باز کرده باشید، بعید است که روزه گرفتن شما را کم‌توان و خسته کند. در این مطلب، ریزه‌کاری‌های پخت حلیم گندم را به شما آموزش می‌دهیم و چند راه برای کش‌دار و مجلسی شدن این غذای پرخاصیت را با شما در میان می‌گذاریم.

مواد لازم برای تهیه حلیم خانگی کشدار

گندم۲۵۰ گرم
گوشت گوسفند۲۵۰ گرم
روغن مایعیک قاشق غذاخوری
شکر و دارچینبه مقدار لازم
نمکیک قاشق چای‌خوری
پیازیک عدد
کره ۵۰ گرم

طرز تهیه حلیم خانگی کشدار

مرحله اول

گندم را از ۲۴ ساعت قبل در آب ولرم و در ظرفی بزرگ بخیسانید. بعد از چند ساعت حجم گندم‌ها بیشتر خواهد شد.

آب گندم خیس خورده را خالی کنید و با سه لیوان آب، در قابلمه بزرگی روی حرارت زیاد قرار دهید. وقتی آب جوش آمد، شعله را کم‌کنید.
مرحله دوم

یک قاشق روغن مایع در قابلمه گندم‌ها بریزید و در قابلمه را نیمه‌باز بگذارید. در همان حالی که گندم‌ها روی شعله ملایم مشغول پخت هستند، هرازگاهی آنها را هم بزنید تا ته نگیرند. پخت و هم زدن را تا زمانی ادامه دهید که گندم‌ها کمی له شوند.

پس از پخت کامل گندم‌ها، شعله را خاموش کنید. وقتی حرارت گندم‌ها کمتر شد، با گوشت‌کوب برقی آنها را خوب بکوبید.
مرحله سوم

گوشت را با مقداری آب و یک عدد پیاز در یک قابلمه بپزید. گوشت پخته شده را همراه با یک قاشق چای‌خوری نمک به گندم‌ها اضافه کنید.

اگر در این مرحله حلیم آب کافی نداشت، یک لیوان آب جوش به آن اضافه کنید. در جریان پخت، مدام حلیم را با قاشق چوبی بلند هم بزنید.

پس از گذشت ۲ ساعت از ترکیب شدن گوشت و گندم، حلیم را در ظرف سرو بکشید و رویش را با کره (یا روغن حیوانی) آب شده و دارچین تزیین کنید. همراه با حلیم، یک ظرف شکر و یک ظرف نمک را هم روی سفره بگذارید.

انتهای پیام/۱۰۰۰

برچسب ها: حلیم
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها