دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۶۲۹۹
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۰
مربای طالبی یک مربای بی‌نظیر است که شما به راحتی می‌توانید آن را در منزل تهیه کرده و از عطر خوش آن لذت ببرید. در این مقاله طرز تهیه این مربای خوشمزه آورده شده‌است.
طرز تهیه مربای طالبی
آوای خزر: سرویس آشپزی - فصل تابستان، فصل میوه‌های آبدار و خوشمزه و پر خاصیت است که شما می‌توانید با تهیه کمپوت و یا مربا، از عطر، طعم و خواص بی‌نظیر این میوه‌ها در تمام فصول سال بهره ببرید. مربای طالبی هم مانند مربا هلو انجیری و مربای به دارای عطری قوی بوده و برای وعده صبحانه گزینه بسیار مناسبی است. در این مطلب می‌توانید دستور تهیه این مربای فوق‌العاده خوشمزه را بخوانید.
 

مربای طالبی

مواد لازم
طالبی   ۵۰۰ گرم
آب  ۲پیمانه
شکر  ۴ پیمانه
 

دستور تهیه

  1. طالبی‌ها را بشویید، پوست و تخمه‌های آن را جدا کنید. (بهتر است طالبی‌های سفت و کوچک را برای تهیه این مربا انتخاب کنید.)
  2. سپس آن‌ها را به قطعات کوچک‌تر در اندازه و فرم دلخواه برش بزنید.
  3. اکنون شکر و آب را در یک ظرف بریزید، آن را روی حرارت بگذارید تا شکر‌ها حل شوند و شربت قوام بگیرد.
  4. زمانی که شربت قوام گرفت، طالبی‌ها را به شربت مربا اضافه کنید. (طالبی به جوشیدن زیاد احتیاج ندارد، پس بعد از مدتی کوتاه آن را از روی حرارت بردارید.)
  5. پس از اینکه مربا خنک شد، آن‌ را در ظرف شیشه‌ای در دار بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

نوش جان ...

 

طرز تهیه مربای طالبی

 

خواص بی نظیر طالبی

  • سرشار از ویتامین آ. 
  • حاوی مقادیر زیادی بتا کاروتن (یک آنتی‌اکسیدان قوی برای پیشگیری از سرطان)
  • پایین آورنده کلسترول و بیماری‌های قلب و عروق 
  • اشتها آور و مناسب برای بچه‌های بد غذا
  • ملین و ادرار آور و منایسب برای یبوست و اختلال بواسیر
  • درمان کم خونی
  • رفع کننده عطش
  • حاوی ویتامین ث، پتاسیم، اسید فولیک، فیبر، منیزیم، ید و ویتامین B۶ 
  • کنترل و تنظیم متابولیسم

توجه: افرادی که دچار بیماری دیابت هستند باید در مصرف این میوه را مصرف کنند.

 

سخن آخر

در این مقاله دستوری ساده و عالی برای تهیه مربای طالبی ارائه شد که به سادگی می‌توانید آن را در منزل درست کنید. شما می‌توانید علاوه بر تهیه مربا، با تهیه فراپه طالبی و یا میلک شیک طالبی نیز از طعم و عطر این میوه بی‌نظیر در فصل تابستان لذت ببرید.

اگر این مربای خوش‌عطر را تهیه کردید، تجربه خود از طرز تهیه و طعم آن را از طریق قسمت "نظرات و پرسش‌ها" با ما و دیگر مخاطبان آوای خزر در میان بگذارید. 

انتهای پیام/1000

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار