دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۶۴۲۲
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۳
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت:وظیفه کمیسیون اصل 90 بررسی طرز کار مجلس، قوه قضائیه و قوه مجریه است و این کمیسیون نباید در امور جزئی دخالت کند.

به گزارش آوای خزر به نقل از خبرگزاری خانه ملت، جهانبخش محبی نیا در نشست علنی امروز (شنبه 26 مرداد) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی گزارش کمیسیون آیین نامه داخلی مجلس درباره طرح اصلاح موادی از قانون آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی گفت: براساس اصل 90 قانون اساسی هر فردی که از طرز کار قوه قضائیه، مجلس و قوه مجریه شکایتی داشته باشد، می تواند شکایت خود را مکتوب به مجلس عرضه کند. مجلس نیز موظف است به این شکایت رسیدگی کرده و پاسخ کافی دهد. براساس این اصل بهترین مرجع برای رسیدگی به طرز کار قوا، مجلس است.

نماینده مردم میاندوآب، شاهین دژ و تکاب در مجلس افزود: در حال حاضر کمیسیون اصل 90 به کمیسیونی تبدیل شده که به شکایات ادارات، شوراها و... رسیدگی می کند که خلاف قانون اساسی است.

دکتر علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر این نماینده بیان کرد: وظیفه کمیسیون اصل 90 بررسی طرز کار مجلس، قوه قضائیه و قوه مجریه است و این کمیسیون نباید در امور جزئی دخالت کند.

وی استدلال برخی افراد مبنی بر اینکه براساس اصل 90 مجلس باید درباره طرز کار قوا تصمیم گیری کند و نیازی به دخالت کمیسیون ها نیست را نادرست خواند و ادامه داد: اگر چه در بسیاری از مواد قانون اساسی آمده که مجلس باید درباره موضوعات مختلف تصمیم گیری کند، اما منظور آن است که کمیسیون باید موضوع را بررسی و نتیجه در صحن به رأی گذاشته شود.

رئیس قوه مقننه کشور در توضیح ماده 9 گزارش کمیسیون آیین نامه داخلی مجلس درباره طرح اصلاح موادی از قانون آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: پیش از این هیات رئیسه یک نفر را به عنوان کاندیدای ریاست کمیسیون اصل 90 معرفی می کرد که مجلس به او رأی اعتماد می داد. در این روش انتخاب رئیس کمیسیون اصل 90 به اکثریت مطلق آرا نیاز داشت، حال آنکه براساس ماده 9 دو نفر از سوی هیات رئیسه معرفی می شوند، در واقع در این شرایط رئیس کمیسیون اصل 90 با اکثریت نسبی آرا انتخاب خواهد شد.

انتهای پیام/1000

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار