دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۷۳۳۲
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۱
سرکه هلو از جمله چاشنی‌های مورد استفاده در تهیه غذا، سالاد و ترشی است که به راحتی در منزل تهیه می‌شود و خواص زیادی برای سلامتی دارد.
تهیه سرکه هلو در خانه
 
آوای خزر: سرکه از فرآورده‌های طبیعی تهیه شده از میوه‌ است که به عنوان چاشنی در غذاها یا برای تهیه انواع ترشی و انواع سالاد بکار می‌رود. سرکه طبیعتی سرد و خشک دارد و مصلح آن شیرینی و روغن بادام شیرین است. استفاده از سرکه در طب اسلامی بسیار مورد توجه قرار گرفته و خواص زیادی برای آن ذکر شده است. سرکه انگور و سرکه سیب از معروف‌ترین انواع سرکه هستند که در اکثر خانه‌ها یافت می‌شوند. اما ما در این مطلب قصد داریم شما را با طرز تهیه "سرکه هلو" و خواص شگفت‌انگیز این ماده غذایی آشنا کنیم.


سرکه هلو

مواد لازم
هلوی رسیده و شیرین 4-5 کیلوگرم
خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری
سرکه انگور 2 لیوان
نمک 3 قاشق غذاخوری
شکر 1/2 لیوان

 

دستور تهیه

  1. هلوها را شسته و اجازه دهید کاملا خشک شوند، سپس هسته آن‌ها را درآورید و میوه را خرد کنید.
  2. تکه‌های هلو را در ظرف مخصوص تهیه سرکه بریزید.
  3. خمیر مایه، نمک و شکر را در سرکه انگور بریزید و هم بزنید تا کاملا در سرکه حل شوند.
  4. مخلوط سرکه را روی هلوها بریزید و چنگ بزنید تا هلوها له شوند.
  5. در ظرف را محکم ببندید، به‌طوری که هوا به داخل آن نفوذ نکند؛ سپس آن را در محلی خنک قرار دهید.
  6. پس از یک ماه، در ظرف را باز کرده و محتویات آن را خوب مخلوط کنید، سپس از صافی عبور دهید تا تفاله آن جدا شود.
  7. سرکه را پس از صاف کردن در قابلمه‌ای بریزید و به مدت 10-8 دقیقه بجوشانید.
  8. در انتها حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید، سرکه خوش‌عطر هلو خنک شود؛ سپس آن را در بطری‌های شیشه‌ای ریخته و در محلی تاریک و خنک نگهداری کنید.

نوش جان ...

 

طرز تهیه سرکه هلو


مختصری بر خواص سرکه هلو

در روایات و احادیث و منابع طب اسلامی خواص زیادی برای سرکه خوشمزه هلو ذکر شده و بر مصرف آن تاکید فراوان شده است؛ این سرکه حاوی پکتین است که باعث کند شدن جذب مواد غذایی و مایعات در روده شده و با عبور آرام از دستگاه گوارش، باعث دفع کلسترول بد خون می‌شود. مصرف این سرکه همراه با غذا، باکتری‌هایی که باعث مشکلات گوارشی می‌شوند را از بین می‌برد و احتمال مسمومیت غذایی را کاهش می‌دهد. همچنین سرکه معطر هلو، حاوی اسید استیک است که مصرف آن همراه با غذا باعث حفظ تعادل میزان قند خون می‌شود.

جالب است بدانید که این سرکه حاوی آنتی‌اکسیدانهایی است که رادیکال‌های آزاد را خنثی کرده و روند پیری را نیز به تعویق می‌اندازند.


سخن آخر

سرکه فوق‌العاده هلو یکی از انواع سرکه است که می‌توانید آن را به عنوان چاشنی برای غذا یا سالاد و یا برای تهیه ترشی‌هایی مانند ترشی گیلاس، ترشی لیمو و حتی ترشی هلو مورد استفاده قرار دهید. ما در این مطلب طرز تهیه سرکه هلو و خواص آن را برای شما ارائه دادیم که امیدواریم نهایت استفاده را از آن برده باشید.  
در صورت داشتن سوال یا پیشنهاد با ما در ارتباط باشید.
انتهای پیام/1000
 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها