دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۷۸۰۱
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۳۹۸ - ۲۳:۴۲
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مازندران:
تغییر کاربری اراضی در مازندران
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مازندران گفت: تغيير كاربري اراضي این استان دچار مشكل ريشه‌اي است و بايد در اين زمینه دستگاه‌هاي جهاد كشاورزي، محيط زيست و نهادهاي قضايي پاي كار بيايند.

به گزارش آوای خزر از شهرستان ساری، تغییر کاربری اراضی کشاورزی مازندران در یک دهه گذشته به یکی از موضوعات چالشی در این استان تبدیل شده که هم کشاورزی و هم منابع طبیعی را دستخوش آسیب کرده است، از این‌رو برای نخستین‌بار نشستی در همین زمینه در سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان برگزار شد.

این نشست با نام "بررسي مشكلات و موانع و خلاء‌هاي قانوني در زمینه تغيير كاربري اراضي در مناطق تحت مديريت محيط زيست مازندران"؛ به رياست دكتر مفید غلامي‌راد رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان و با حضور مديران كل محيط زيست، راه و شهر سازي، نماينده بازرسي استان و معاونين دستگاه‌هاي اجرايي برگزار شد.

وی در اين نشست با نظر به اینکه بحث آمايش و رصد و راهبري توسعه در استان وظيفه سازمان مديريت و برنامه‌ريزي است؛ اظهار می‌دارد که ورود سازمان متبوع در موضوع  پسماند و آلودگي، محيط زيست و... از وظایف سازمانی است و به طور ویژه پسماند را ازجمله اموري عنوان کرد كه مستقيماً با سلامت و بهداشت آحاد مردم ارتباط دارد و به اين دليل در استان حساسيت ايجاد شده تا توجه بيشتري صورت بگیرد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مازندران اظهار می‌دارد که منابع خوبي به طرح‌هاي مديريت پسماند استان اختصاص پيدا كرده است كه توسط متوليان امر بايد تلاش شود تا به‌موقع جذب و به‌درستي "مديريت هزينه" صورت بگیرد.

تغییر کاربری اراضی در مازندران مشکل ریشه‌ای‌ست

وي درباره موضوع نشست امروز ، معتقد است که تغيير كاربري اراضي استان مازندران دچار مشكل ريشه‌اي است و بايد در اين زمینه دستگاه‌هاي جهاد كشاورزي، محيط زيست و نهادهاي قضايي پاي كار بيايند تا  از تغيير كاربري غيرمجاز اراضي كشاورزي، تخريب و تجاوز به عرصه‌هاي جنگلي و جلگه‌اي و ساحلي و ساخت و سازهاي بي‌رويه و غيرمجاز جلوگیری کنند.

غلامی‌راد افزود: ادامه این وضعیت، علاوه بر ايجاد تركيب ناموزون در ساختار كالبدي و فضاي آمايش سرزميني سبب ریشه‌دوانیدن مشکلاتی خواهد شد که تبعات جبران‌ناپذیری خواهد داشت.

رئیس سازمان  مدیریت و برنامه‌ریزی مازندران عدم توجيه اقتصادي فعاليت‌هاي بخش كشاورزي (زراعت، باغداري و ساير فعاليت‌ها) براي كشاورزان به علت گران‌بودن نهاده‌هاي كشاورزي و هزينه‌هاي كاشت، داشت و برداشت و افزايش بي‌رويه قيمت زمين به علت وجود متقاضيان خريد جهت تبديل اراضي مذكور به احداث ويلا و مراكز اقامتي از سوی دیگر را سبب فروش اراضي از سوي كشاورزان اعلام کرد.

 درپايان اين نشست، گزارشي از مناطق چهارگانه محيط زيست استان مازندران توسط حسینعلی ابراهیمی مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران ارائه شده است.

اخبار مازندران

انتهای پیام/ 1001

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها