دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۹۱۲۵
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۸
اخیرا آگاهی از خواص پوست انار باعث شده تا مردم بیش از پیش به این ماده مفید اهمیت دهند؛ از خواص آن می‌توان به محافظت از پوست، بهبود مشکلات مو نظیر ریزش، شوره سر و ... اشاره داشت.

خواص پوست انار

 

آوای خزر تقریبا همه ما از خواص انار برای سلامت جسم و ذهن مطلع هستیم؛ اما کمتری کسی می‌داند که خواص پوست انار دست کمی از خود انار ندارد. پوست انار از دیرباز به عنوان ماده‌ای شگفت انگیز و معجزه‌گر مورد استفاده قرار می‌گرفته و همچنین جایگاه خاصی در طب سنتی ما ایرانیان دارد. در این مطلب شما را با ۱۵ خاصیت شگفت‌انگیز پوست انار آشنا می‌سازیم.

 

خواص پوست انار

۱. بهبود عملکرد سیستم گوارش 

پوست انار دارای تانن است که التهاب روده و ورم هموروئید را کاهش می‌دهد و باعث تنگ شدن دیواره روده و مانع خونریزی هنگام اسهال می‌شود و هاضمه را بهبود می‌بخشد. برای این منظور، نصف پیمانه پودر پوست انار را به مدت ۳۰ دقیقه در آب خیس کنید. پس از نرم شدن، با یک قاشق چای‌خوری زیره، سه چهارم پیمانه شیر بریده و کمی نمک ترکیب کنید و سه بار در هفته از آن استفاده کنید.

 

خواص پوست انار

 

 

 

۲. پاکسازی معده و روده 

پوست انار کرم‌ روده و معده را نابود می‌کند. برای این کار ۲۰ گرم پودر پوست خشک شده انار را با کمی آب گرم ترکیب کرده و میل کنید.

۳. درمان جوش و آکنه 

پوست انار سرشار از آنتی اکسیدان است و باکتری و عفونت‌های پوست را نابود کرده و جوش و آکنه را درمان می‌کند. برای این منظور مقداری پوست انار را تفت دهید و پس از خنک شدن، آن را آسیاب کنید. پودر را با آبلیمو یا گلاب ترکیب کرده و روی صورت خود بمالید.

 

خواص پوست انار

 

 

۴. بهبود زخم شانکر

پوست انار خاصیت ضد التهابی دارد. برای بهبود و خشک کردن زخم شانکر مقداری پوست انار خشک شده و پودر شده را روی آن بمالید. (زخم شانکر: نوعی زخم پوستی بدون درد است که در مرحله اولیه بیماری سفلیس ظاهر می‌گردد.)

۵. کاهش ترشحات رحم 

پوست انار ترشحات غیر طبیعی رحم را متوقف می‌کند. به این منظور پوست انار را پودر کرده و روی پنبه ریخته و در دهانه رحم قرار دهید.

۶.  محافظت از پوست در برابر آلاینده ها

از دیگر خواص پوست انار این است که از پوست در برابر آلاینده‌ها و سموم محیطی محافظت کرده و تعادل PH پوست را حفظ می‌کند. اسید آلاجیک موجود در پوست انار، رطوبت پوست را حفظ کرده و آن را نرم و لطیف می‌کند. به این منظور دو قاشق چای‌خوری پوست آسیاب شده انار را با ماست ترکیب کنید و به پوست صورت و گردن بمالید و بعد از مدتی آن را بشویید.

 

خواص پوست انار/

 

 

۷. محافظت از پوست در برابر اشعه‌ های مضر آفتاب 

پوست انار، از پوست در برابر اشعه مضر UVA و UVB محافظت می‌کند. برای استفاده، پودر پوست انار را با لوسیون یا کرمی که دارید مخلوط کنید. همچنین می‌توانید پودر را با روغن طبیعی ترکیب کرده و به عنوان ضدآفتاب از آن استفاده کنید.

۸. درمان ریزش مو و شوره سر 

پوست انار از ریزش مو و بروز شوره سر جلوگیری می‌کند. به این منظور، مقداری پوست انار را با روغن بادام ترکیب کنید و ریشه‌های مو را با آن ماساژ دهید. پس از دو ساعت آن را با شامپو بشویید.

 

خواص پوست انار

 

بیشتر بدانید: تقویت مو به کمک ۲۰ روش موثر و طبیعی در خانه

 

۹. تسکین گلو درد 

در صورتی که دچار گلودرد یا درد لوزه هستید، برای تسکین درد، از پوست انار کمک بگیرید. برای این کار کافی است پوست یک انار را در مقداری آب بجوشانید و از صافی بگذرانید. بعد از خنک شدن، آن را غرغره کنید.

 

۱۰. پیشگیری از بروز بیماری قلبی 

پوست انار غنی از آنتی اکسیدان است که با بیماری‌ های قلبی و عروقی مهلک مقابله می‌کند. میزان کلسترول و استرس را کاهش می‌دهد و سلامت قلب را به همراه دارد. به این منظور یک قاشق چای‌خوری پودر انار را با یک لیوان شیر ولرم ترکیب و به طور روزانه مصرف کنید.

 

خواص پوست انار

 

۱۱. بهبود بهداشت دهان و دندان 

پوست انار با مشکلات مختلف دهان و دندان مقابله می‌کند و درمان بوی بد دهان، بیماری لثه و زخم دهان است. برای این منظور، در یک لیوان آب، یک قاشق چای‌خوری پوست انار اضافه کنید. برای رفع بوی نامطبوع دهان، روزی دو بار، این ترکیب را غرغره کنید. ماساژ دادن لثه با پودر پوست انار سبب التیام ورم، رفع التهاب و خونریزی لثه می‌شود و از بروز بیماری لثه پیشگیری می‌کند. مقدار کمی فلفل سیاه را با پودر پوست انار مخلوط کنید و با انگشت به دندان بمالید و پس از ۱۰ دقیقه بشویید.

۱۲. سفید کننده دندان 

از روش‌های سفید کردن دندان در خانه، استفاده از خواص پوست انار است. از پودر پوست انار خشک شده برای مسواک زدن استفاده کنید. به این منظور پودر پوست انار را با اندکی فلفل سیاه و نمک دریا ترکیب کرده و دندان‌ها را با آن مسواک بزنید. این مخلوط باعث سفید و درخشان شدن دندان‌ها می‌شود.

 

خواص پوست انار

 

 

۱۳. جلوگیری از پوکی استخوان

از دیگر خواص پوست انار، کند کردن روند از دست رفتن تراکم استخوان به خصوص در زنانی که نزدیک به سن یائسگی هستند، است. نتایج پژوهش‌ها نشان می‌دهد، مصرف پودر پوست انار استخوان را تقویت می‌کند و مانع بروز پوکی استخوان پس از یائسگی می‌شود. به این منظور، هر شب دو قاشق چای‌خوری پودر پوست انار را با یک لیوان آب ولرم ترکیب کرده و میل کنید.

۱۴. جلوگیری از بروز چین و چروک 

 رفع چین و چروک پوست، یکی دیگر از خواص پوست انار است؛ پوست انار مانع شکسته شدن کلاژن موجود در پوست می‌شود و نشانه‌های پیری را کاهش می‌دهد. برای این کار، دو قاشق چای‌خوری پودر پوست انار را به مقداری شیر اضافه کنید. (در صورت داشتن پوست چرب، گلاب را جایگزین شیر کنید) مواد را به صورت بمالید و پس از خشک شدن با آب ولرم بشویید.

 

خواص پوست انار

 

۱۵. سم زدایی بدن

پوست انار یکی از مواد غذایی با قابلیت سم‌زدایی در بدن است. آنتی‌اکسیدان‌ها در بدن وظیفه سم‌ زدایی را به عهده دارند و با توجه به آن که پوست انار دارای مقدار زیادی آنتی‌اکسیدان است، استفاده از آن می‌تواند تا حد زیادی در پاکسازی بدن از سموم مؤثر باشد.

 

سخن پایانی

اکنون که با خواص بی‌نظیر پوست انار آشنا شدیم، زمان آن فرارسیده است که به طب سنتی خود اعتماد کنیم و به جای مصرف داروهای شیمیایی پر از عوارض، به مواد طبیعی روی آوریم و خواص آن‌ها را جدی بگیریم. نظر شما چیست؟ تجربیات و نظرات خود را با ما و سایر کاربران آوای خزر به اشتراک بگذارید.

 منبع: ستاره

انتهای پیام/1000

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار