دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۵۰۱۹
تاریخ انتشار: ۰۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۸:۲۵
کوکو کلم با هویج از جمله غذاهای خوشمزه رژیمی و البته مورد علاقه گیاهخواران است.
آوای خزر/ کوکو یکی از محبوب‌ترین انواع غذاها به شمار رفته و می‌توان آن را با مواد مختلفی تهیه کرد. از جمله خوشمزه‌ترین انواع کوکو، کوکو کلم با هویج است. فراموش نکنید که ترکیب کلم به‌عنوان منبع سرشار آهن و کلروفیل، با هویج، تقویت‌کننده پوست، چشم و دستگاه گوارش برای سلامتی شما مفید خواهد بود.

مواد لازم تهیه کوکو کلم با هویج

  • هویج ۲ عدد
  • کلم یک عدد متوسط
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • سیر رنده شده دو عدد
  • پودر سوخاری سه تا چهار قاشق
  • پودر پیاز یک قاشق
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل به مقدار لازم
  • زردچوبه به مقدار لازم

کوکو کلم و هویج

طرز تهیه کوکو کلم با هویج

  • ابتدا هویج و کلم را به قطعات دلخواه و ترجیحا ریز خرد کنید.
  • سپس تخم مرغ را به آن‌ها اضافه کرده و خوب هم بزنید.
  • سیر و پودر پیاز، نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سوخاری را نیز اضافه کنید و به مقدار لازم هم بزنید تا مایه کوکو یکدست شود.
  • در تابه‌ مقداری روغن بریزید و بعد از داغ شدن روغن، مواد کوکو را در تابه ریخته و اجازه دهید ۱۵ تا ۲۰ دقیقه حرارت ببیند.
  • کوکو را به هر شکلی که می‌خواهید می‌توانید در تابه سرخ کنید یا مایه را به طور کامل در تابه بریزید و بعد از پختن برش دهید.
  • بعد از گذشت ۲۰ دقیقه کوکو را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

بعد از سرخ شدن دو طرف کوکو، غذا آماده است. این کوکو را می‌توانید در کنار برنج نیز سرو کنید.

برچسب ها: آموزش ، آموزش آشپزی
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار