دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۸۱۱۸
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۳:۱۲
سید محمدرضا عباسی کومله، مجری پروژه "مدل‌سازی تثبیت شکستگی پروگزیمال بازو توسط پیچ و پلیت در عمل‌های جراحی"، با بیان اینکه در این مطالعات از روش مدل‌سازی نرم‌افزاری با استفاده از داده‌های پزشکی بهره بردیم، گفت: در ابتدای کار روی پیچ و پلیت چند حالت را بررسی و تکنیک‌های جراحی را روی آن پیاده‌سازی کردیم که بدانیم از لحاظ مکانیکی تثبیت ‌شکستگی استخوان بازو توسط پیچ و پلیت با چه شرایط و ویژگی‌هایی دارای استحکام بیشتری است.

به گزارش آوای خزر،عباسی با بیان اینکه شکستگی در استخوان به صورت استاندارد نیست و می‌تواند شکل و زوایای مختلفی داشته باشد، یادآور شد: با مدل‌سازی شرایط جراحی مختلف،‌ پایگاه داده‌ای به دست می‌آید که پزشک بر اساس آن می‌تواند نسبت به تثبیت استخوان شکسته شده اقدام کند.

این محقق با تاکید براینکه در این طرح، مدل‌سازی‌ها اختصاصا برای شکستگی‌های بازو طراحی شده است، ادامه داد: تعداد پیچ‌های استفاده شده برای تثبیت استخوان، مکان پلیت، نوع پلیت و شرایط استخوان بیمار ازجمله مواردی است که با این مدل‌سازی مورد بررسی قرار می‌گیرد.

وی اساس شبیه‌سازی در این نرم‌افزار را استفاده از تصاویر سی‌تی اسکن فرد سالم دانست و گفت: سپس با استفاده از نرم‌افزار، مدل سه‌بعدی به دست می‌آید و با اعمال شرایط مشابه در بدن فرد آسیب‌دیده وضعیت تثبیت‌ شکستگی وی مورد تحلیل قرار خواهد گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، این پروژه با راهنمایی دکتر سید عطاءالله هاشمی عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر انجام گرفته است.

انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار