دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۸۳۲۲
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۲:۱۹

به گزارش آوای خزر، دکتر نورمحمد بخشانی دوشنبه ۲۹ اردیبهشت بیان کرد: این دانشمند برتر سیستان و بلوچستان تاکنون پژوهش‌های اثر بخشی را در زمینه بیماری‌های واگیر، غیرواگیر، اعتیاد و مصرف دخانیات انجام داده که مبنای این رتبه بندی، گردآوری و تجزیه و تحلیل اطلاعات یک درصد مقالات دارای بیشترین استناد در پایگاه اطلاعاتی web of sciences  است.

وی افزود: طبق نتایج این رتبه بندی در ماه می ۲۰۲۰، حسین انصاری با چهار هزار و ۲۷۸ استناد و متوسط ۳۳ و چهار دهم استناد به ازای هر مقاله، برای اولین بار از دانشگاه علوم پزشکی زاهدان جزو این فهرست قرار گرفت.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: تا کنون ده‌ها مقاله از انصاری در مجلات معتبر ملی و بین المللی به چاپ رسیده است.

این مسئول تصریح کرد: انصاری مدیر گروه اپیدمیولوژی و آمار زیستی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در سال ۸۴ به عنوان نفر اول و دانشجوی برتر دوره کارشناسی ارشد در رشته اپیدمیولوژی از دانشگاه علوم پزشکی شیراز فارغ التحصیل و حاصل پایان نامه این دوره منجر به چاپ ۶ مقاله در مجلات معتبر داخلی و بین المللی شد که شامل پیشنهاداتی در خصوص نحوه درمان و مدیریت بیماران تالاسمی ماژور بود.

بخشانی بیان کرد: در همان سال فارغ التحصیلی به عنوان عضو هیات علمی با دانشگاه علوم پزشکی زاهدان همکاری و در کنار آموزش، تحقیقات خود را در زمینه اپیدمیولوژی تغذیه و بیماری‌های چشمی شروع کرد که منجر به چاپ ده‌ها مقاله در مجلات معتبر ملی و بین المللی طی سال‌های ۸۴ تا ۸۸ شد.

وی گفت: وی در سه سال متوالی به عنوان پژوهشگر برتر دانشکده بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی زاهدان انتخاب و در سال ۸۸ با رتبه دوم کشوری در دوره دکترای تخصصی اپیدمیولوژی در دانشگاه علوم پزشکی تهران پذیرفته شد.

منبع: ایرنا
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: