دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۸۳۸۵
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۱
روغن زیتون و روغن آووکادو دو گزینه سالم در بین روغن ها هستند. روغن آفتابگردان از فشار دادن دانه های گیاه آفتابگردان تهیه می شود و از نظر چربی های اشباع نشده برای قلب بسیار مفید است.

به گزارش آوای خزر، به نقل از شفقنا، چهار نوع اصلی روغن آفتابگردان وجود دارد که در غذاها و برای پخت و پز مورد استفاده قرار می گیرند؛ آنها از نظر تعادل بین چربی های اشباع شده و اشباع نشده تفاوت دارند. روغن آفتابگردان دارای لینولئیک بالا در اسیدهای چرب اشباع نشده امگا ۶ است. روغنهای آفتابگردان چربیهای اشباع نشده بیشتری دارند.

ارزش غذایی ۱ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان:

کالری: ۱۲۰

کل چربی: ۱۴ گرم

چربی اشباع: ۱ گرم

چربی اشباع نشده: ۳ گرم

چربی اشباع نشده: ۹ گرم

کل کربوهیدرات: ۰ گرم

فیبر غذایی: ۰ گرم

شکر: ۰ گرم

کولین: ۰.۰۳ میلی گرم

ویتامین E: 5.59 میلی گرم

ویتامین E: 5.59 میلی گرم

ویتامین K: 0.73 میکروگرم

خوردن غذاهای دارای اسیدهای چرب امگا ۶ می تواند به کاهش کلسترول مضر LDL کمک کنند. بهتراست که این چربی ها را به رژیم غذایی خود اضافه کنید و آنها را به جای چربی های مضر جایگزین کنید. مطالعات بیشماری نشان می دهند که چربی های اشباع شده مانند کره، پنیر، لبنیات بدون چربی و نارگیل، برای چربی های اشباع نشده مانند آنهایی که در روغن آفتابگردان یافت می شود، با چربی های اشباع شده با کاهش خطر بیماری عروق کرونر قلب همراه است. یک مطالعه کوچک نشان داد که جایگزینی چربی اشباع شده با روغن آفتابگردان اولئئیک بالا، سطح کلسترول و تری گلیسیرید بد را کاهش می دهد.

روغن آفتابگردان حاوی ویتامین E است، یک آنتی اکسیدان که برای عملکرد بهینه ایمنی است.

روغن آفتابگردان منبع اسید لینولئیک، یک اسید چرب اساسی است که ما باید از آن استفاده کنیم. اسیدهای چرب امگا ۶ را می توان برای ساخت اسید آراشیدونیک استفاده کرد، که پیش ساز چندین مولکول درگیر در التهاب است. مطالعات نشان داده اند که اسیدهای چرب امگا ۶ باعث افزایش التهاب نمی شوند و حتی ممکن است در موارد خاص باعث کاهش التهاب شوند.

از روغن آفتابگردان برای همزدن یا سرخ کردن یا سس استفاده می شود. روغن آفتابگردان یک روغن سالم برای قلب است که دارای چربیهای اشباع نشده و و همچنین ویتامین E و یک آنتی اکسیدان قوی است. جایگزینی چربی های اشباع شده با چربی های اشباع نشده با خطر کمتری از بیماری های قلبی همراه است.

انتهای پیام/1005

منبع: www.msn.com

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار