دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۲۱۹۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۲:۵۳
گزارش خبری/تجلیل سپاه کربلا از فعالان رسانه‌ای
نوشتن کار ساده‌ای نیست به‌ویژه اینکه خبر باشد، و اگر بخواهی خبر جنگی بنویسی که دیگر یک درک و قلم و اندیشه می‌خواهد "مثل آوینی"، شهیدی که حالا رهبر انقلاب از اصحاب رسانه می‌خواهد همچون او راوی صادق "جهاد عظیم مبارزه با کرونا" باشند.
آوای خزر - آزاده بابانژاد: ساعت ۱۰ و ۳۰ دقیقه زمان آغاز برنامه تجلیل از خبرنگاران در سپاه کربلا بود، امروز ۲۳ مرداد است، تقریباً یک‌هفته‌ای از روز خبرنگار گذشته، اما آخر هفته‌ی رسانه فرداست یعنی ۲۴ مرداد، ساختمان امامت سپاه کربلا میعادگاه بود.
همان ورودی مشخصات‌مان را نوشتیم، دست‌ها را ضدعفونی کردیم و دستگاه تب‌سنجی هم به سراغ‌مان آمد، گفتند ۳۶ درجه‌ای! گفتم خداروشکر دیگه از این بهتر نمی‌شه.
خبرنگار باشیم،
با زهرا دوستم آمدیم طبقه سوم البته با آسانسور، سالن همایش آنجا بود، یک تابلوی کوچک روی سه پایه، با عکس شهید مرتضی آوینی و یک سخن از رهبر که به ما خبرنگاران خاطرنشان می‌کرد باید راه این شهید را ادامه دهیم، امضا‌هایی روی تابلو بود، آقای ابراهیمی روابط عمومی سپاه کربلا از رسانه‌ای‌ها خواست که زیر متن امضا بزنند، ما هم یک یادگاری گذاشتیم روی صفحه! یک‌بار دیگر نوشته روی تابلو را خواندم، نوشته بود: "کاش کسانی بتوانند مثل شهید آوینی این جهاد عظیم مقابله با کرونا را روایت کنند؛ همچنان که شهید آوینی توانست جزئیّات جبهه را برای ما روایت بکند و آن را ماندگار کند".
پروتکل‌های بهداشتی یا همان شیوه‌نامه‌های بهداشتی در سالن همایش رعایت شده بود، یکی در میان نشستیم، بعد از قرائت قرآن توسط آقای حق‌شناس رییس جوان و فعال بسیج رسانه‌ی استان، سرود ملی پخش شد و بعد هم آقای مجری که خودش یک‌پا سخنران بود! سلام و احوالپرسی کرد، خیرمقدم و مقدمات را سپرد به آقای علی ابراهیمی گتابی مدیر روابط عمومی سپاه کربلا.
 
خبرنگار باشیم،
* لبیک رسانه‌ای
او با تکیه کلام همیشگی‌اش به نمایندگان رسانه‌های انقلابی استان خیرمقدم گفت و ضمن تقدیر از توجهات نماینده، ولی فقیه در سپاه کربلا، فرمانده سپاه کربلا، معاون اجرایی ایشان و سایر بر و بچه‌های دست‌اندرکار برنامه امروز، یادی از درگذشتگان خبر مازندران داشت.
ابراهیمی گتابی با بیان اینکه روز خبرنگار فقط ۱۷ مرداد نیست و مادامی که قلم برای انقلاب بچرخد روز خبرنگار است، به فرمانده سپاه عرض کرد که خبرنگاران حاضر، تنها بخشی از خبرنگاران استان هستند که در گرما و سرما و بعضاً شبانه‌روزی در مناسبات مختلف حضور دارند.
او اشاره‌ای هم به ۲۳ مرداد روز مقاومت اسلامی و حماسه حزب‌الله در جنگ ۳۳ روزه داشت، و درباره نام این همایش یعنی "مثل آوینی" هم توضیح داد که به یک لبیک رسانه‌ای برای تحقق و مطالبه رهبر انقلاب برای روایتگری مثل آوینی و جهادگونه به‌ویژه در این ایام کرونا، نیاز داریم.
خبرنگار باشیم،
* رسانه؛ قدرت ملی
صحبت‌های آقای ابراهیمی که تمام شد، مجری برنامه از نماینده، ولی فقیه در سپاه کربلا دعوت کرد تا دقایقی را پای صحبتش بنشینیم. حاج آقا غلامحسین تسخیری با تبریک مناسبت‌هایی که گذشت ازجمله قربان، غدیر، میلاد امام هادی، و روز خبرنگار، همان آغاز از احتیاج دنیای امروز به رسانه گفت و اینکه نقش مؤثر و عظیم آن بر دوستان و دشمنان، زبانزد است.
او از رسانه به‌عنوان قدرت ملی یاد کرد و از دشمنی گفت که امروز با جنگ ادراکی وارد عمل شده، و درک و اندیشه مردم را هدف قرار داده است، بنابراین این قدرت ملی باید با تمام قدرت در برابر جنگی نرم مبارزه کند، و در این نبرد باید با روش مدرن و سواد رسانه‌ای بالا وارد شود.
نماینده، ولی فقیه در سپاه کربلا با اشاره به هشت سال جنگ تحمیلی و اینکه دشمن می‌خواست ایران را جنگ‌طلب جلوه دهد، با یادآوری سخن امام راحل درباره اهمیت سلاح تبلیغات برای خنثی‌کردن اهداف تبلیغی دشمن و اینکه امروز این سلاح در دست خبرنگاران است، از راه‌اندازی جبهه مقاومت اسلامی گفت که اکنون نیاز به جبهه مقاومت رسانه‌ای دارد.
او تأکید کرد که برای حفظ دستاورد‌های اسلام عزیز و انقلاب اسلامی، جبهه رسانه‌ای مقاومت اسلامی باید تشکیل شود.
خبرنگار باشیم،
* دغدغه‌ی رسانه‌ها
در ادامه برنامه تجلیل از خبرنگاران برتر سپاه کربلا، کلیپی از عملکرد رسانه‌های استان در انعکاس اقدامات سپاه کربلا پخش شد، پس از آن برای اینکه فرصتی برای گفتن دغدغه‌ها به همکاران خبری داده شود - که البته خیلی کم چنین آیتمی در برنامه‌های تجلیل از خبرنگاران اختصاص داده می‌شود- آقایان علیرضا نوری و حسین احمدی به نمایندگی از خبرنگاران دقایقی از دغدغه‌های خبری خود گفتند و اینکه نیازمند حمایت و پشتیبانی نهاد‌های انقلابی از خبرنگاران انقلابی در خصوص اخبار موثقی هستند که سودجویان نمی‌خواهند به بیرون درز پیدا کند.
خبرنگار باشیم،
* نه به گل‌به‌خودی!
بالاخره نوبت به فرمانده سپاه کربلا رسید، او که خود اهل رسانه است و دستی در نگارش خبر دارد، رسانه‌ها را شکل‌دهنده آرا و نظرات مردم و حتی قشر نخبه دانست و اینکه رسانه‌ها در قرن جدید قدرت تأثیرگذار داشته و از ارکان قدرت نرم هستند که اگر کشوری از این تأثیرگذاری بهره بگیرد، دست برنده دارد.
سرهنگ پاسدار سیاوش مسلمی، رسانه را یک پدیده ضروری در جامعه دانست که هر حاکمیتی اگر بخواهد در نظام بین‌الملل و افکار عمومی حرفی برای گفتن داشته باشد، ناگزیر به داشتن یک رسانه هوشمند است.
او از خبرنگاران خواست که به ملزوماتی، چون جریان‌سازی و شناخت درست دشمن توجه کنند، و در درج خبر نسبت به ظرایف قانونی و اخلاقی توجیه بوده و در تنظیم اخبار، روح و جان‌مایه مطلب را نادیده نگیرند.
فرمانده سپاه کربلا همچنین نقد سازنده، روحیه مطالبه‌گری، رعایت انصاف، شفافیت و صداقت را از دیگر ملزومات خبرنگار در طراز انقلاب عنوان، و انتشار اخباری که یأس و ناامیدی می‌آفریند را نوعی گل‌به‌خودی و در سنگر دشمن بودن توصیف کرد.
* کمک به کمک مؤمنانه!
وی در پایان از تلاش و همکاری رسانه‌ها در انتشار اخبار درست و کمک به مسوولان در فضای فعلی که ویروس کرونا مشکلاتی را در کسب و کار و زندگی مردم ایجاد کرده است، اذعان داشت که ۸۰ درصد تحقق رزمایش کمک‌های مؤمنانه، به‌دلیل عملکرد مثبت رسانه‌ها بوده است، زیرا آن‌ها با پیام‌ها، نوشته‌ها، فیلم‌ها و تصاویر خود مردم را نسبت به عملکرد‌های صورت‌گرفته آشنا و دلگرم کردند. به گزارش آوای خزر، پس از اتمام سخنان آقای سیاوش مسلمی فرمانده سپاه کربلا، از خبرنگاران فعال حوزه سپاه، با تقدیم هدایایی قدردانی شد.

انتهای پیام/۱۰۰۱
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علیرضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۵
0
0
مثل همیشه عالی
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها