دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۳۴۷۹
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۴
خمیر بنیه هم خیلی راحت است و هم برای سوخاری کردن عالی است. شما می‌توانید از این خمیر برای سرخ کردن هر چیزی مانند مرغ و ماهی میگو و حلقه‌های پیاز و قارچ و گل کلم و سبزیجات دیگر استفاده کنید. این میزان برای نیم کیلو میگو و یا فیله‌ی مرغ و یا پیاز و قارچ و ... می‌باشد.

آوای خزر/  خمیر بنیه هم خیلی راحت است و هم برای سوخاری کردن عالی است. شما می‌توانید از این خمیر برای سرخ کردن هر چیزی مانند مرغ و ماهی میگو و حلقه‌های پیاز و قارچ و گل کلم و سبزیجات دیگر استفاده کنید. این میزان برای نیم کیلو میگو و یا فیله‌ی مرغ و یا پیاز و قارچ و ... می‌باشد.

 

سوخاری خوشمزه و لذیذ با خمیر بنیه

مواد لازم برای خمیر بنیه:

ماالشعیر ساده ۱ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
آرد سفید ۱/۵ پیمانه
پودر سیر، فلفل، آویشن به میزان لازم


طرز تهیه خمیر بنیه:

برای تهیه خمیر بنیه ابتدا تخم مرغ‌ها را با چنگال هم بزنید تا از لختگی در بیاید سپس ماالشعیر و بکینگ پودر و ادویه‌ها را اضافه کنید و هم بزنید سپس آرد را کم کم به مواد اضافه کنید در حدی که یک مایع غلیظ بدست آید آن را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار بدهید.

در پایان فیله یا میگو‌های طعم دار شده را به خمیر بنیه آغشته کنید و در روغن زیاد و داغ سرخ کنید. اگر میزان روغن کم باشد خمیرتان پف نمی‌کند. اگر از این خمیر برای میگو و یا مرغ استفاده کردید زیر شعله را کم کنید. تا مواد وسط خمیر بنیه تان مغز پخت شود.

سوخاری خوشمزه و لذیذ با خمیر بنیه

نکات مهم برای تهیه‌ی خمیر بنیه:

• هرگز به خمیر بنیه نمک نزنید چرا که از پف کردن مواد جلوگیری می‌کند. پس موادی که می‌خواهید از خمیر بنیه استفاده کنید را با نمک و فلفل و ... مزه دار کنید.

• می‌توانید به خمیر بنیه تان زعفران دمکرده اضافه کنید.

• بهتر است خمیر بنیه تان را ۱ ساعت زودتر آماده کنید و داخل یخچال قرار بدهید، زیرا سرد شدن سبب بیشتر پف کردن خمیر بنیه‌ی شما می‌شود.

• می‌توانید به جای استفاده از ماالشعیر به همان میزان از ماست و یا شیر و یا حتی نصف و نصف استفاده کنید. حتی می‌توانید از ماالشعیر با طعم دلخواه و بهتر است از طعم‌های تلخ استفاده کنید. خوشمزه‌تر می‌شود.

• می‌توانید نصف پیمانه آرد ذرت و ۱ پیمانه آرد سفید استفاده کنید./بیتوته

انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار