دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۳۸۱۶
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۳:۱۸
ایندیپندنت نوشت هرچند اقلام ساخته شده از پوست کروکودیل اجازه ورود به استرالیا دارند، اما زیر نظارت دقیق کنوانسون بین‌المللی جانوران در خطر انقراض و گیاهان قرار دارند و مشتریان این گونه اجناس باید با پرداخت ۷۰ دلار استرالیایی برای کالایشان مجوز ورود اخذ کنند.

آوای خزر/  یک کیف ساخته شده از پوست کروکودیل به ارزش ۱۴ هزار پوند می‌رود که نابود شود، زیرا مجوز ورود به استرالیا ندارد. صاحب این کیف که می‌گوید آن را از بوتیک ایو سن لوران پاریس خریده است، با ضبط کیفش توسط گمرک استرالیا در شهر پرت، درسی بس گرانقیمت گرفته است.

 

کیف لاکچری و گرانقیمتی که محکوم به نابودی شد

ایندیپندنت نوشت هرچند اقلام ساخته شده از پوست کروکودیل اجازه ورود به استرالیا دارند، اما زیر نظارت دقیق کنوانسون بین‌المللی جانوران در خطر انقراض و گیاهان قرار دارند و مشتریان این گونه اجناس باید با پرداخت ۷۰ دلار استرالیایی برای کالایشان مجوز ورود اخذ کنند.

وزارت کشاورزی، آب و محیط زیست استرالیا، تایید کرده است که هرچند صاحب کیف مجوز صدور آن را از فرانسه گرفته بوده، اما سند ورود آن را به استرالیا نداشته است.

این کیف توسط مقامات گمرک ضبط شده است که به معنی از دست رفتن مبلغ ۳۱ هزار و ۳۲۶ دلار استرالیایی (۱۴ هزار پوند) از جیب خریدار است، اما مقامات وزارت کشاورزی می‌گویند اقدام دیگری علیه صاحب کیف نمی‌کنند.

در استرالیا معامله وحوش مجازاتی برابر با ده سال زندان و ۲۲۲ هزار دلار استرالیایی (۱۶۸ هزار پوند) دارد.

سوزان لی، وزیر محیط زیست استرالیا، این واقعه را یک «هشدار گرانقیمت» برای انجام کار‌های اداری خواند.

او گفت: «همه ما باید متوجه باشیم که از اینترنت چه می‌خریم، زیرا محدودیت تجارت کالا‌های حیوانی برای حفظ حیات جانوران در خطر انقراض بسیار مهم است.»

در جریان همه‌گیری کرونا تجارت پوست حیوانات به ویژه مورد بازرسی بیشتری قرار گرفته است، زیرا طرفداران محیط زیست هشدار داده‌اند که تجارت بین‌المللی پوست حیواناتی از جمله مار، سفره‌ماهی و سوسمار به عنوان کالا‌های لوکس مد، مانند کیف و چکمه، می‌تواند خطر شیوع ویروس را افزایش دهد.

دولت استرالیا می‌افزاید که به ویژه مراقب واردات غیرقانونی اقلامی مثل «زینت‌آلات مد، یادگاری‌های مورد علاقه گردشگران، حیوانات خشک و پُرشده، و عاج» است./ایران ارت

انتهای پیام/1005

 

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار