دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۳۹۸۴
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۵
سایه سنگین جراحان بر مدیریت بزرگترین بیمارستان دولتی در مازندران/ مدیریت در بیمارستان امام از جراحی به جراحی دیگر منتقل می‌شود
در حالی یک جراح دیگر بر مدیریت بیمارستان امام خمینی(ره) ساری تکیه زده که انتقادات نسبت به عملکرد مدیر گذشته که جراح بوده هنوز پابرچا است.
به گزارش آوای خزر، چند سالی بود که میثاق شفیع زاد پزشک حاذق و جراح موفق ساروی بر صندلی ریاست بیمارستان امام خمینی (ره) ساری تکیه زده بود.
به جهت حساسیت مدیریت در بیمارستان امام خمینی (ره) ساری و میزان مراجعات زیاد شفیع زاد آن طور که باید و شاید نتوانست انتظارات افکار عمومی را به خوبی برآورده کند.
انتقادات گاه و بیگاه نسبت به عملکرد مدیریت در دوره شفیع زاد در رسانه‌ها مبین این موضوع است که جراح حاذق ساروی اگرچه در رشته تخصصی خودش دستی بر آتش دارد، اما مدیری که رضایت عامه مردم را جلب کرده باشد نبوده و با دعای خیر مردم پله‎‌های ترقی تحصیلی را طی کرده و پست مدیریتی را به فرد دیگری واگذار کرده است.
انتظار بود که مدیران دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بررسی عملکرد شفیع زاد و چالش‌های که در دوران مدیرتیش وجود داشت نسبت به انتخاب مدیر جدید حساسیت بیشتری به خرج داده و فردی را جایگزینش کنند که در حوزه مدیریت تجربه‌ای را کسب کرده باشد.
البته نمی‌خواهیم نسبت به مدیریت سید محمد مهدی غفاری همدانی پیش داروی کنیم، اما تجربه حضور شفیع زاد به عنوان جراح و هم رشته بودن رئیس جدید با رئیس سابق واضح و مبرهن است که غفاری برای اینکه از غافله کسب تجربه در حوزه تخصصی‌اش عقب نماند همان راهی را پیش می‌گیرد که شفیع زاد برای مداوای بیماران در دستور کار خویش داشته است و به تجربه شاهد مدیریت عاریه‌ای این مرکز آموزشی درمانی هستیم.
اگر قرار بود که جراحی دیگری بر صندلی ریاست بیمارستان امام خمینی (ره) ساری تکیه بزند و چرخ مدیریتی بر روال گذشته بچرخد چه اصراری بر خداحافظی شفیع زاد از این مرکز وجود داشت.
تنها رزومه رئیس جدید بیمارستان امام خمینی (ره) ساری معاونت آموزشی پزشکی عمومی دانشکده پزشکی ساری است که نشان می‌دهد که مدیر جدید بیمارستان امام خمینی (ره) از فقر تجربه مدیریتی هم برخوردار است.
انتخاب این شیوه مدیریت بر بیمارستان‌ها نشان می‌دهد که مدیران امر اشرافی نسبت به عملکرد مدیریت‌ها در مراکز درمانی ندارند و آسیب شناسی دقیقی نسبت به وضعیت مراکز درمانی انجام نداده‌اند.
یکی از کارکرد‌های بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تکریم ارباب رجوع است، مدیران دانشگاه‌ها اجازه بدهند که رسانه‌ها در مدت کوتاهی در بیمارستان‌های دولتی حضور پیدا کرده و درباره عملکرد مدیریت‌ها در مراکز دولتی گزارش تهیه کنند.
چه طور ممکن است فردی قرار است به عنوان رئیس بیمارستان انتخاب شود که دو روز از وقتش در اتاق عمل باید سپری شود و همزمان پیگیر مسائل درمانی در درمانگاه باشد و گوشه چشمی هم به مدیریت!
نکته پایانی اینکه رئیس جدید بیمارستان امام خمینی (ره) ساری ممکن است جراح خوب و حاذق باشد، اما قطع به یقین به دلیل عدم تجربه مدیریتی و مشغله شغلی که دارد مدیری خوبی نمی‌تواند باشد و همان راه مدیر سابق را در پیش می‌گیرد که نتیجه آن نارضایتی مردمی است را به همراه دارد.

انتهای پیام/۱۰۰۰
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار