دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۴۹۱۲
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۹ - ۰۷:۰۵
آرمین هادی‌پور یکی از دو تکواندوکاری است که هوگوی تیم ملی تکواندو را در بازی‌های المپیک توکیو بر تن می‌کند.

به گزارش آوای خزر، آرمین هادی پور در شش‌سالی که از حضورش در ترکیب تیم ملی بزرگسالان می‌گذرد، به هر هدفی که داشته، رسیده. هادی‌پور تمامی مدال‌های خوش‌رنگ میادین جهانی و قاره‌ای را کسب کرده و فقط مدال المپیک، بزرگ‌ترین رویداد ورزشی دنیا را در کلکسیون افتخاراتش کم دارد. آرمین به‌همراه میرهاشم حسینی، دو المپین تکواندوی ایران در المپیک توکیو هستند که هر دو از شانس‌های اصلی مدال‌آوری کاروان ورزش کشور در این میدان معتبر به شمار می‌روند. دقایقی را با نایب‌قهرمان تکواندوی جهان هم‌کلام شدیم تا از اوضاع و احوال این روزهایش صحبت کند. 

 از کرونا و ورزش شروع کنیم. برنامه‌هایتان بعد از هفت ماه تعطیلی مسابقات چطور پیش می‌رود؟
اردوهای تکواندو یک‌ماه‌و نیمی می‌شود که تشکیل شده است. ستاد ملی مبارزه با کرونا در ورزش مجوز را به فدراسیون داده تا تمرینات را شروع کنیم. البته تشکیل اردوها مثل گذشته نیست و با محدودیت‌هایی مواجه است. در این اردو فقط من، میرهاشم حسینی، سجاد مردانی و امیرمحمد بخشی هستیم. به‌خاطر کرونا شرایط به‌گونه‌ای است که نمی‌شود اردوها را با حجم بالایی از ملی‌پوشان برگزار کرد. فعلا تمریناتمان سبک است و خیلی کار خاصی نمی‌کنیم. تا پایان سال میلادی تمام مسابقات بین‌المللی تعطیل است. باید منتظر بمانیم تا سال آینده میلادی تورنمنت‌ها شروع شود که ان‌شاءالله اگر شرایط ایدئال بود، فشار تمرینات را زیاد کنیم.
 در این مدتی که اردو داشتید، با نمونه مثبت کرونا در تیم روبه‌رو نشدید؟
نه خدا را شکر. ما زمانی که می‌خواستیم وارد اردو شویم، تست کرونا دادیم که نتیجه آزمایش هر چهار نفرمان و البته مربیان منفی بود. الان هم که در کمپ تیم ملی هستیم، پروتکل‌های بهداشتی را خیلی رعایت می‌کنیم. در واقع می‌توانم بگویم در اردوها قرنطینه هستیم و رفت‌وآمدی به بیرون نداریم.
 عقب‌افتادن بازی‌های المپیک به‌لحاظ روحی خیلی از ملی‌پوشان را تحت تأثیر قرار داده، درمورد شما این‌طور نبوده؟
بله، خب روی من هم تأثیر خودش را داشته اما چاره‌ای نیست، باید کنار بیاییم. متأسفانه کشور ما جدای از کرونا به‌لحاظ اقتصادی هم خیلی درگیر است و شرایط خوبی ندارد. همه اینها دست‌به‌دست هم داده تا شرایط آن‌طور‌که می‌خواهیم نباشد. کشورهای دیگر هم درحال‌حاضر با کرونا دست‌به‌گریبان هستند اما همه دارند با هم اردوهای مشترک برگزار می‌کنند. انگلیسی‌ها ماهی یک‌بار در جایی کمپ می‌زنند. برزیلی‌ها الان به صربستان رفته‌اند و برای آن نفراتشان که سهمیه المپیک توکیو را گرفته‌اند، در آنجا کمپ مشترک برگزار کرده‌اند؛ ولی ما هیچ‌جا نمی‌توانیم برویم. اگر به‌لحاظ اقتصادی هم مشکلمان را حل کنیم، مرزها بسته است. کرونا در ایران خیلی زیاد است. به‌خاطر این موضوع نه می‌توانیم به خارج برویم و نه اینکه کشور دیگری به ایران می‌آید.
 به نظر خیلی از اهالی ورزش عقب‌افتادن المپیک توکیو به ضرر ورزشکاران ایرانی شده، این‌طور نیست؟
هم به ضررمان بود هم به نفعمان. ما در آن برهه که سهمیه المپیک را گرفتیم، آسیب‌دیده بودیم. این تعویق یک‌سال‌و‌نیمه باعث شد به مصدومیت‌هایمان برسیم و دوره نقاهتمان را با خیال راحت پشت‌سر بگذاریم. ضرر این داستان هم این بوده که از پارسال تا الان که سهمیه را گرفته‌ایم و حضور دو نفرمان در المپیک قطعی شد، نزدیک یک سال می‌شود که در هیچ مسابقه دیگری شرکت نکرده‌ایم. من الان چهار گوشه شیاپ چانگ را یادم رفته است. این اتفاق برای یک ورزشکار حرفه‌ای خیلی بد است.
 سال گذشته وقتی سهمیه المپیک توکیو را گرفتید، در مصاحبه‌هایتان گفتید که با زجر به ورودی این بازی‌های رسیدید. با این اتفاقاتی که پیش آمده، فکر می‌کنید در المپیک چه عملکردی داشته باشید؟
واقعا من و سایر تکواندوکاران دو، سه سال طاقت‌فرسا را به‌لحاظ رژیم غذایی، آسیب‌دیدگی، مبارزات فشرده، تمرینات سخت و کاهش وزن سپری کردیم. زجر زیادی کشیدیم تا توانستیم به این موفقیت برسیم. من در این چند سالی که در ترکیب تیم ملی بزرگسالان بودم، از هیچ تلاشی دریغ نکردم. در هر میدانی هم که شرکت کردم، مدال‌آور بودم. الان فقط به فکر رسیدن به بازی‌های المپیک و گرفتن مدال آن هستم. امیدوارم بتوانم این روز را ببینم.
 پرداخت پاداش مدال‌آوران همیشه با چالش‌های زیادی همراه بوده است؛ وزارت ورزش و جوانان تازه دارد پاداش‌های سال 97 را به مدال‌آوران می‌دهد. شما هم به این مسئله معترض هستید؟
به ما اصلا هنوز چیزی نداده‌اند؛ ولی قطعا به ما هم همان پاداشی را می‌دهند که به کشتی‌گیرها داده‌اند. در این چند روز گذشته شنیدم که کشتی‌گیرها به‌ خاطر نوع پرداخت سکه‌ها خیلی ناراحت شده‌اند. این‌طورکه معلوم است به‌ازای هر سکه تمام‌بهار آزادی که باید می‌دانند، دو‌میلیون تومان حواله به آنها داده‌اند. من نمی‌دانم مسئولان وزارتخانه چطور این پاداش‌ها را محاسبه کرده‌اند. حتی اگر می‌خواستند نرخ سکه را به سال 97 حساب کنند، آن‌موقع سکه پنج میلیون بود نه دو میلیون؟ الان هم که سکه نزدیک 15 میلیون است، فکر کنم تا به ما برسد می‌شود 16 میلیون./شرق

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها