دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۵۷۴۵
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۵
محققان آمریکایی معتقدند اختلالات بیش فعالی و رفتار‌های پرخاشگرانه می‌تواند به دلیل مصرف مواد غذایی سرشار از مقادیر زیادی فروکتوز مانند بیسکویت و بستنی باشد.

به گزارش آوای خزر، براساس آنچه "دیلی میل" انگلیس منتشر کرده است، محققان دانشگاه کلرادو استدلال کرده اند که سطح پایین فروکتوز منجر به مسیری می‌شود که باعث تقویت کنجکاوی در مورد غذا و ذخیره انرژی به شکل چربی می‌شود، اما در صورت مصرف بیش از حد، این مسیر موجب بیش فعالی، افزایش شدید اشتها و خطر ابتلا به مشکلات رفتاری مانند تکانشگری و پرخاشگری می‌شود.

این تیم تحقیقاتی اعلام کرده است که خوردن مقدار زیاد فروکتوز مشکلات متعددی اعم از اختلال بیش فعالی، اختلال کم توجهی، افسردگی جنون آمیز و اختلال دو قطبی را بر فرد مترتب می‌سازد.

فروکتوز یا قند میوه به طور طبیعی در بسیاری از گیاهان و عسل یافت می‌شود، اما در رژیم‌های مدرن از طریق شکر تصفیه شده و شربت ذرت شایع‌تر است. غذا‌ها و نوشیدنی‌هایی که در حال حاضر حاوی مقادیر زیادی فروکتوز هستند شامل بستنی، بیسکویت، کیک، سیب، انگور، آب میوه، نوشیدنی‌های شیرین و ماست میوه‌ای است.

براساس تخمین ها، تقریبا از قرن هجدهم به بعد مصرف فروکتوز ۴۰ برابر شده است که این موضوع دلیل افزایش موارد ابتلا به دیابت و چاقی را روشن می‌سازد.

باوجود توصیه کارشناسان و سازمان‌های بین المللی و محلی به استفاده مقدار کمی شکر و قند در روز اما طبق آمار سازمان جهانی بهداشت، همچنان میزان مصرف قند و شکر در جهان بسیار بالاست.

افزایش مصرف شکر، بسیاری از کشور‌های جهان را بر آن داشت تا میزان نرخ به اصطلاح "مالیات شکر" برای نوشیدنی‌های گازدار را افزایش دهند که براین اساس در سال ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ در بسیاری از کشور‌ها این مالیات به ۷ ٪ رسید.

این تیم تحقیقاتی متشکل از پروفسور ریچارد جانسون و همکارانش از دانشگاه کلرادو تاکید کرده اند که شناسایی فروکتوز به عنوان یک عامل خطر برای بروز اختلالات روانی، از اهمیت عوامل ژنتیکی، خانوادگی، جسمی، عاطفی و زیست محیطی که سلامت روان را شکل می‌دهند، نمی‌کاهد.

اما طبق آنچه پروفسور جانسون توصیه می‌کند، مصرف بیش از حد فروکتوز موجود در قند‌های تصفیه شده و شربت ذرت با فروکتوز بالا ممکن است در ایجاد این موارد نقش مهمی داشته باشد.

او توضیح می‌دهد که نتایج مطالعه فقط قند و شکر را عامل بروز رفتار پرخاشگرانه نمی‌داند، بلکه در این تحقیق تاکید شده است که مصرف زیاد  فروکتوز یکی از دلایلی است که به رفتار پرخاشگرانه کمک می‌کند.

فروکتوز به اندازه گرسنگی مهیج است

گروه محققان در مقاله تحقیقاتی خود نتایج تعدادی از مطالعات قبلی را در مورد فروکتوز و تأثیر آن بر بدن انسان بررسی کردند. محققان توضیح دادند هنگامی که سطح انرژی در سلول‌ها کاهش می‌یابد، فروکتوز باعث پاسخی مشابه حالات پیش آمده هنگام گرسنگی می‌دهد. در نتیجه کنجکاوی برای یافتن غذا خطر پذیری و تصمیم گیری‌های عجولانه و تهاجمی را مانند کسی که در تلاش برای زنده ماندن است، افزایش می‌دهد.

عوارض مصرف بیسکویت

در حالی که قرار بود فروکتوز به زنده ماندن انسان‌ها کمک کند، افزایش چشمگیر در مصرف آن طی قرن گذشته منجر به توسعه این رفتار‌ها به دلیل وجود بیش از حد شکر و قند در رژیم غذایی فعلی غربی شده است.

یک جدل علمی

برخی از متخصصان در مورد نتایج مطالعه مربوط به اختلال بیش فعالی و کمبود توجه (ADHD) ابراز تردید کرده اند؛ به گونه‌ای که ادموند سونوگا پارک روانشناس حوزه رشد، از کالج کینگ لندن در مصاحبه با روزنامه تایمز می‌گوید: این یک مدل بسیار خوب و معقول از نظر زیست شناسی است که بر یک ایده بیولوژیک پیشرفته تمرکز دارد، اما متأسفانه، این تصور که بین میزان مصرف شکر و بیش فعالی در انسان رابطه‌ای پیوسته وجود دارد، تا حد زیادی دهه‌ها پیش رد شده است./باشگاه خبرنگار

انتهای پیام/1005

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار