دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۶۰۲۹
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۹ - ۰۸:۲۹
کوفته غذای سنتی و ایرانی پرطرفدار است و انواع متفاوتی دارد؛ کوفته ساده یکی از انواع کوفته‌ خوش‌طعم و خوشمزه است.

آوای خزر/  در طرز تهیه کوفته ساده از انواع سبزیجات معطر و گوشت چرخ‌کرده استفاده می‌شود. کوفته برنجی و کوفته تبریزی و کوفته ساده از انواع کوفته‌های خوش‌طعم و محبوب هستند و شما می‌توانید برای تنوع بیشتر در برنامه غذایی هفتگی خود این کوفته‌ها را قرار دهید.

  • مواد لازم (برای ۴ نفر)

آرد: ۴ قاشق سوپ‌خوری
جعفری خرد شده: ۳ قاشق سوپ‌خوری
برنج: ۲ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز: یک عدد
هویج: ۳ عدد
گوشت چرخ‌کرده: ۳۰۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
سیب زمینی: یک عدد

 

  • طرز تهیه کوفته خانگی

در ابتدا باید برنج را بپزید و آبکش کنید. سپس هویج و پیاز را پوست بکنید و رنده کنید. گوشت چرخ کرده را بانمک و ادویه و آبلیمو جعفری خرد شده برنج و زرده تخم مرغ و پیاز و هویج رنده شده به خوبی مخلوط کنید و ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند.

آرد را بر روی سطح کار بپاشید و مخلوط مواد کوفته را بر روی سطح کار پهن کنید و سیب زمینی رنده شده را به مواد کوفته اضافه کنید و مخلوط مواد را به شکل کوفته در اندازه‌های دلخواه در آورید.

سپس کوفته‌ها را درون قابمه‌ای مناسب بچینید و روی کوفته‌ها دو لیوان آب مخلوط شده با ادویه و رب گوجه فرنگی و آبلیمو بریزید و اجازه دهید تا کوفته‌ها بر روی حرارت ملایم پخته شوند.

بعد از پخته شدن کوفته‌ها می‌توانید آنها را برای سرو در ظرف مناسبی بکشید و با کمک سبزیجات تازه ظرف کوفته‌ها را به زیبایی تزیین کنید./ آرگا

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها