دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۶۱۱۸
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۰
نماینده مردم بابلسر و فریدونکنار در مجلس با اشاره به عقب ماندگی و کمبود امکانات زیرساختی در حوزه بهداشت و درمان استان گفت: باید این کمبود با عدالت سلامت جبران شود.

به گزارش آوای خزر،علی اصغر باقرزاده در گفتگو با خبرنگار مهر با عنوان اینکه اعتباری که به استان تعلق می‌گیرد در حد جمعیت و مساحت استان است، گفت: استان مازندران خدمات ملی ارائه می‌دهدو جمعیت استان با حضور مسافران اضافه می‌شود که این موضوع باید جزو شاخص‌های استان قرار گیرد و بر اساس آن به استان بودجه تخصیص یابد.

باقرزاده با اشاره عقب ماندگی امکانات زیرساختی حوزه بهداشت در استان بیان کرد: مبنای انقلاب عدالت است و با تکیه بر این موضوع انتظار جبران این عقب ماندگی‌ها با پیگیری عدالت سلامت است؛

با قرزاده با بیان اینکه جای نماینده و مسئولان اجرایی جابجا نشود اظهار داشت: سفر دکتر نوبخت معاون اول رئیس جمهور تعهدهایی را در استان به وجود آورد که مسئولان اجرایی استان باید پیگیر آن مصوبات باشند تا تحقق یابد.

نایب رئیس کمیسیون درمان و بهداشت صمن اعلام آمادگی برای پیگیری و برطرف کردن مشکلات بهداشت بیان داشت: زیرساخت‌های بهداشت و درمان استان در بخش سخت افراری و نرم‌افزاری مشکلاتی دارند که نیاز ورود مدیران جهادی برای برطرف کردن این موضوع دارد

وی با اشاره به محقق نشدن تخصیص یک میلیارد یورو به وزارت بهداشت بیان کرد: متأسفانه این مبلغ به صورت قطره چکانی تزریق می‌شود و اگر این مبلغ به صورت کلی به وزارتخانه پرداخت و در حوزه بهداشت هزینه می‌شد قطعاً تجهیزات بیشتری را در حوزه بهداشت فراهم می‌شد.

باقرزاده گفت: در دوگانگی اقتصاد و سلامت، سلامت در اولویت قرار دارد اگر مشکلات اقتصادی مردم را برطرف می‌ساختیم می‌توانستیم پروتکل‌های بهداشتی را بهتر در میان خانواده‌ها برقرار کنیم

علی اصغر باقرزاده بیان کرد: مجلس در بعد نظارتی با بالاترین مقام اجرایی کشور تعارف ندارد اما پشتیبان مسئولان است و با ریل‌گذاری مناسب برای دولت حامی خدمات به مردم است.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار