دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۶۱۷۶
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۹ - ۰۷:۵۵

روایت عضو مجمع تشخیص از تهدید وزرا توسط نمایندگان

به گزارش آوای خزر،، حسین مظفر که دو دوره نماینده مجلس شورای اسلامی هم بوده، بر رواج «پوپولیسم پارلمانی» در قوه مقننه صحه می‌گذارد و معتقد است این تفکرات پوپولیستی بیش از هرجا در پارلمان ظهور و بروز می‌کند.

او با اشاره به افزایش شعارهای پوپولیستی سیاسیون کشور، به‌ویژه در آستانه انتخابات‌ها گفت: انتخابات و انتخاب حق مردم است، اما این حق باید در فضای آگاهانه و با شناخت کاملی باشد تا افراد بتوانند انتخاب خوبی داشته باشند؛ درحالی‌که متأسفانه به دلیل رواج سیاست‌زدگی و گروه‌گرایی در کشور، احزاب نقش آگاهی‌بخشی را ایفا نمی‌کنند و فقط به دنبال یارگیری حزبی خود هستند.

مطبوعات، رسانه‌ها و احزاب باید دنبال آگاه‌کردن مردم باشند تا انتخاب خوبی رقم بخورد، اما متأسفانه نامزدها از آگاهی‌نداشتن و احساسات مردم سوءاستفاده می‌کنند که سبب می‌شود شعارهایی که ضمانت اجرائی ندارد و منطقی، عقلانی و متناسب با ظرفیت‌های کشور نیستند، ارائه شود که این نوع شعارها جای خود را میان مردم هم باز می‌کند و هوادارانی جذب می‌کند که این آفت بزرگی است که هم مجلس را ناکارآمد کرده و هم قوه مجریه را دچار مشکلاتی می‌کند.

این نماینده پیشین مجلس با بیان اینکه شعارها و رفتارهای عوام‌فریبانه و پوپولیستی می‌تواند اقشار مختلف و به‌ویژه قشر خاکستری را له یا علیه یک مجموعه بسیج کند، افزود: درحالی‌که این شرایط در شأن نظام جمهوری اسلامی و مسلمانی ما نیست. باید در فضای انتخابات به نحوی عمل کنیم که رسانه‌ها، احزاب و نامزدهای انتخاباتی بخش مهمی از زمان خود را برای فرایند آگاهی‌بخشی و اطلاع‌رسانی دقیق بگذارند تا امکان مقایسه برای مردم هم فراهم شود. او با تأکید بر اینکه رواج تفکر پوپولیستی بیش از همه به نهاد مجلس آسیب می‌زند، گفت: پیش از هر چیز تقویت نگاه ملی نمایندگان ضرورت دارد، نه اینکه آنها به مسائل حوزه انتخابیه خود بی‌توجه باشند. اما اکنون فقط به شرایط خود و رضایت اعضای حوزه انتخابیه‌شان توجه دارند و نگاهی به مصالح کشور ندارند؛ هرچند باید به مسائل منطقه هم توجه داشته باشند.

این نماینده پیشین مجلس همچنین اظهار کرد: راهکار برون‌رفت از این فضای پوپولیستی، پیش از هر چیز این است که احزاب باید نقش و کارکرد خود را برای انسجام‌بخشی جامعه به سوی مصالح ملی و آگاه‌سازی افکار عمومی و ارائه برنامه منطقی و معرفی شایستگان ایفا کنند. از طرفی مطبوعات و رسانه‌ها نیز نقش مؤثری دارند؛ چون زمینه تصمیم‌سازی کشور هستند و می‌توانند در آگاهی و شناخت عمومی تأثیرگذار باشند تا کسی هم شعارهای خارج از اختیارش مطرح نکند./شرق

انتهای پیام/1005

نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار