دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۶۶۸۱
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۹ - ۰۷:۴۸
وقتی اضطراب آرامش ذهنی ما را به خطر اندازد، دم را غنیمت شمردن دشوار می‌شود. اما با یک ابزار ذهن‌آگاهی که روان‌شناسان متعددی از آن استفاده می‌کنند، می‌توان ذهن را در زمان حال مستقر کرد و از اضطراب رهاند.

به گزارش آوای خزر، به نقل از ایندیپندنت،  روشی ساده و در عین حال کارساز برای در اختیار گرفتن دوباره ذهن به هنگام هجوم اضطراب است و در شمارش معکوس از ۵ تا ۱ خلاصه نمی‌شود. بلکه به کمک این ترفند می‌توانیم ذهن خود را با اتکا به حواس پنجگانه بینایی، شنوایی، لامسه، بویایی و چشایی، به زمان حال حاضر برگردانیم.

در گام نخست، فردی که دستخوش اضطراب شده است، باید به اطراف خود بنگرد و پنج چیز را ببیند. سپس باید به چهار چیز گوش بسپارد، سه چیز را، از حلقه‌ انگشتش تا انگشتان پا در درون کفش، لمس کند و سپس دو بو را استشمام کند. سرانجام باید مزه‌ای را، حتی اگر زبان خودش باشد، بچشد. این مراحل سریعاً جواب می‌دهد و کارایی این ابزار ثابت شده است.

الن هندریکسن، روان‌شناس درمانی و نویسنده کتاب در دست انتشار «چگونه خودمان باشیم»، در مصاحبه با وایس می‌گوید: «برگرداندن توجه خودمان به حواس‌مان باعث می‌شود به حال حاضر برگردیم و شمارش در چرخه افکار وقفه ایجاد می‌کند.»

طبق توصیه سامانه بهداشت درمانی مایو نیز برای به حداقل رساندن حس اضطراب باید ورزش کرد، زیرا «توجه ما را  بر اکنون و اطراف‌مان تمرکز می‌دهد و از اضطراب دور می‌کند. یعنی روند افکار ناخوشایند را دچار وقفه می‌کند.»

طبق اعلام وبگاه راهنمای بهداشتی دانشگاه هاروارد، این ترفند که بر آگاهی حسی اتکا دارد و از ذهن‌آگاهی ریشه می‌گیرد، اضطراب را دور می‌کند، به درمان افسردگی، اختلالات ناشی از اعتیاد، فشارخون پایین و رفع فشار ذهنی کمک می‌کند.

بنابراین اگر حس کردید که اضطراب دارد به سراغ‌تان می‌آید، بر چیزهایی تمرکز کنید که می‌توانید ببینید، حس کنید و لمس کنید و از ناآسودگی‌هایی که فقط در ذهن می‌توانند خانه کنند، چشم بپوشید.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها