دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۷۵۳۲
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۲
کره شمالی و کسب اطلاعاتی درباره چگونگی زندگی ساکنان آن همواره یکی از مسائل وسوسه‌انگیز بوده و هست.

به گزارش آوای خزر، روزنامه ایران نوشت: جست‌وجو پیرامون حقایقی تلخ و برآمده از ایدئولوژی فکری-سیاسی «کیم ایل-سونگ»، رئیس‌ جمهوری پیشین این کشور که در نهایت به انزوای مردمان آن و از سویی قطع ارتباط با جهان خارج انجامیده است.

در این ‌بین تنها راه آشنایی بیشتر با کشوری که سبک و سیاق حاکم بر جامعه‌اش بیشتر به داستان‌های خیالی می‌ماند، مطالعه کتاب‌هایی است که هرازگاهی پیرامون آن نوشته و منتشر شده‌اند.

«دختری با هفت اسم؛ فرار از کره شمالی»  یکی از همین کتاب‌ها است که از دریچه آن می‌توان تا حدی پی به چگونگی زندگی در این سرزمین برد که حالا حکمرانی آن در دست «کیم جونگ اون»، سومین رهبر کره شمالی است.

راوی کتاب، «هیئون سئو لی»، دختری است که موفق به فرار از زادگاهش شده و حالا به‌عنوان فعال حقوق بشر شناخته می‌شود. او طی بازگویی داستان زندگی‌اش برای خواننده فرصتی برای آشنایی با وضعیت سیاسی-اجتماعی کره شمالی را فراهم می‌کند و مخاطب با ماجراهایی روبه‌رو می‌شود که باور کردن آنها فراتر از هر منطقی به نظر می‌رسد. ابتدای داستان با روایتی از سال‌های کودکی‌اش همراه می‌شود و هر چه ماجرا پیش می‌رود می‌بینیم که چطور حاکمیتی مستبد، حتی دست به شکل‌دهی افکار عمومی بی‌آنکه کسی جرأت و یارای مقاومت در برابر آن را داشته باشد، می‌زند.

این مسأله بیش از همه آنجا خودنمایی می‌کند که «هیئون سئو لی» به ‌یک‌باره با خبر مردن رهبر بزرگ کره شمالی  روبه‌رو می‌شود و می‌گوید: «خبری از رادیوپخش شد که به نظرم غیرممکن بود، کیم ایل سونگ، پدر ملت ما از دنیا رفته بود. قلب بزرگ از تپیدن باز ایستاد. دوستم شروع کرد به ضجه زدن اما من بیش از قلبم، ذهنم متأثر بود. باورنکردنی به نظر می‌رسید. هرگز به ذهنم خطور نمی‌کرد، حتی به ذهن خیلی از مردم کره شمالی هم نمی‌رسید  این خدای پادشاهی که قادر بود با قدرتش هوا را کنترل کند، ممکن بود بمیرد!»

این همان اتفاقی است که همچون تلنگری بر ذهن قهرمان داستان فرو می‌آید و پیش‌زمینه‌ای می‌شود برای تغییری بزرگ در زندگی‌اش. «دختری با هفت اسم؛ فرار از کره شمالی» نوشته «هیئون سئو لی»، با ترجمه  الهه علوی و از سوی انتشارات کوله‌پشتی در اختیار علاقه‌مندان قرار گرفته است.  

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار