دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۸۲۲۰
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۳
رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مازندران:
شهرداری‌ها نباید متکی به دولت باشند/ کمک دولت به شهرداری‌ها فرع است نه اصل
رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مازندران گفت: نباید اینگونه تصور شود که حتماً بايد با بودجه دولتي، نهادهایی نظير شهرداري‌ها را اداره كرد اينكه كمك‌هاي دولتي به شركت‌هاي دولتي و شهرداري‌ها اصل شده و منابع داخلي آن فرع شده است، جاي سؤال و تأمل دارد.

به گزارش آوای خزر از شهرستان ساری، دکتر مفید غلامی راد در نشست اخیر خود با خبرنگاران استان با اشاره به شرایط کنونی اظهار می‌دارد که"با روند كنوني نمي‌توانيم نظام اداري و برنامه‌ريزي كشور را پيش ببريم".

او معتقد است که برای این منظور نیازمند "اصلاحات اساسي" هستيم چه اینکه حداقل در لایحه‌های اعتباری و خدمات‌رسانی چیزی مشخص نبوده و این خود یکی از اشکالات عمده است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مازندران که از گفته‌هایش پیدا بود در حال حاضر واقعاً نمی‌شود برنامه‌ریزی درستی برای آینده داشت، زیرا پیش از آن حداقل مشخص بود که می‌توان برای 6 ماه و یک‌‌سال و چندسال آینده برنامه‌ریزی داشت اما اکنون حتی برای یک‌هفته هم نمی‌توان صحبت از برنامه داشت؛ مشخص نبودن لايحه‌هاي اعتباري و خدمات رساني را از جمله مشكلات پیش رو عنوان کرد.

این مسوول با بیان اینکه "در قانون مديريت كشوري، وزارتخانه‌ها مسوول سياست‌گذاري و برنامه‌ريزي هستند، و مسوولیت اجرا در هر استانی با دستگاه‌ها است، افزود: اما این موضوع مشخص نيست که مرجع پاسخگویی باید مديريت سطح ملي و وزارتخانه‌ها باشند يا مديريت استانی و دستگاه‌های اجرايي!

وی از اینکه دولت حتی در حوزه شرکت‌های خدماتی هم ایفای نقش کرده و حمایت می‌کند، با انتقاد از بهره‌بردارانِ این روند که ظاهراً برای مجموعه‌هایی مانند شهرداری به یک تابو تبدیل شود، می‌گوید: "اينكه كمك‌هاي دولتي به شركت‌هاي دولتي و شهرداري‌ها اصل شده و منابع داخلي آن فرع شده است، جاي سوال و تأمل دارد و نباید اینگونه تصور شود که حتماً بايد با بودجه دولتي، نهادهایی نظير شهرداري‌ها را اداره كرد".

دکتر غلامی‌راد، امروز دوشنبه 15 دی‌ماه برای پیگیری مسائل بودجه‌ای استان سفری به تهران داشتند که انتظار می‌رود خبرهای خوشی برای تحقق پروژه‌ها به ارمغان بیاورند.

انتهای پیام/1001

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار