دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۹۱۷۹
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۸
سرهنگ رجبی گفت: برخی از شیادان با استفاده از برنامه‌های جعلی افزایش فالوور در اینستاگرام، اقدام به کلاهبرداری از کاربران می‌کنند.

به گزارش آوای خزر،سرهنگ علی محمد رجبی گفت: برخی از کاربران به دنبال افزایش تعداد بازدید کننده و فالوور‌های خود در صفحه‌های شخصیشان هستند که در این بین با نصب برنامه‌ها و اپلیکیشن‌های جعلی و نامعتبر که توسط سودجویان طراحی و منتشر می‌شوند، اطلاعات شخصی شان به خطر می‌افتد و مورد سوء استفاده قرار می‌گیرد.

وی افزود: کاربران با انجام این اقدامات شرایط اینستاگرام را نقض کرده و حساب خود را در معرض خطر قرار می‌دهند، ناگفته نماند که بیشتر فالوور‌های جدیدی که از این روش بدست می‌آورند، ربات‌ها یا حساب‌های جدیدی هستند که ممکن است فقط در عرض چند هفته شما را دنبال کنند و پس از آن دیگر جزو دنبال کنندگان شما نباشند.

سرهنگ رجبی با بیان اینکه خرید فالوور اینستاگرام از نظر فنی ایمن نیست، تصریح کرد: بهتر است به جای خرید دنبال کننده فیک و تقلبی از راه‌های معتبر و بهتر برای افزایش تعداد بازدید کنندگان خود استفاده کنند.

وی افزود: پس از نصب اپلیکشین‌های جعلی و نامعتبر احتمال سرقت اطلاعات حساب و اطلاعات شخصی افراد بسیار زیاد خواهد شد چرا که مشخص نیست منشا تولید این برنامه‌ها از کدام منابع است و احتمال دارد که این اپلیکیشن‌ها بد افزار و حتی برنامه‌های جاسوسی باشند.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا تاکید کرد: کاربران به هیچ عنوان از اپلیکیشن‌های نا معتبر استفاده نکنند و برنامه‌های خود را از منابع معتبر و رسمی تهیه کنند.

انتهای پیام/1005

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار