دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۹۵۳۰
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۵
نان گردویی، یک نوع نان مقوی و سالم بوده که می‌توانید در صبحانه یا میان وعده سرو کنید. این نوع نان خوشمزه و پرطرفدار در روش‌های مختلف، اما تقریباً مشابه طبخ می‌شود.

آوای خزر/ نان گردویی، یک نوع نان مقوی و سالم بوده که می‌توانید در صبحانه یا میان وعده سرو کنید. این نوع نان خوشمزه و پرطرفدار در روش‌های مختلف، اما تقریباً مشابه طبخ می‌شود. مواد اولیه اصلی این میان وعده آرد، گردو، شکر، تخم مرغ و… می‌باشد که می‌توانید به راحتی و خیلی سریع در منزل طبخ و آماده کنید. طعم فوق العاده این نان خوشمزه برای کودکان نیز بسیار عالی بوده و حتما یکی از طرفداران آن خواهند شد.

نان گردویی، نان مقوی و سالم

نان گردویی نیز شبیه نان‌هایی مانند نان شیری، نان شیرمال، نان پیچی و… طبخ می‌شود و اگر با طرز تهیه این نوع نان‌ها آشنایی دارید، می‌توانید به راحتی نان گردویی را نیز در منزل طبخ و توش جان کنید. می‌توانید کمی کنجد بعد از پخت بر روی نان نیز بریزید و طعم آن را متفاوت سازید.

از دیگر انواع نان‌های خوشمزه و پرطرفدار می‌توان به نان قندی، نان زیره و سیاه دانه، نان سیمیت، نان رول دارچینی، نان فطایر پنیری، نان پنجره ای، نان شکلاتی، نان کشمشی و… اشاره کرد.

مواد لازم

آرد: ۲ پیمانه
شکر: سه چهارم پیمانه
کدو حلوایی: ۱ پیمانه
گردو: ۱ پیمانه
ماست: ۱ پیمانه
تخم مرغ: ۲ عدد
روغن مایع: نصف پیمانه
جوش شیرین: نصف قاشق چایخوری
کره: به مقدار لازم
بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری

مراحل

ابتدا گردو را در غذاساز خرد کرده و با کره کمی تفت دهید.

در یک ظرف شکر، روغن، ماست و تخم مرغ را ریخته و با همزن مخلوط کنید.

کدو حلوایی را رنده و با مواد مخلوط کنید.

سپس آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را نیز به مواد اضافه و هم بزنید.

قالب مورد نظر را چرب و کمی آرد بپاشید.

مایه نان گردویی را در داخل قالب بریزید.

فر را در دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و چند دقیقه صبر کنید تا گرم شود.

سپس قالب نان را به مدت ۴۰ دقیقه در فر بگذارید تا روی آن طلایی شود./غذالند

انتهای پیام/1005

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار