دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۹۸۷۰
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۶
 رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا ارتقاء سطح آگاهی والدین از فضای مجازی را در کاهش آسیب پذیری فرزندان مؤثر دانست.

به گزارش آوای خزر، سرهنگ علی محمد رجبی رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا در گفت‌وگو با  فارس به ارتقاء سطح آگاهی والدین از فضای مجازی و نقش مؤثر آن در کاهش آسیب فضای مجازی پرداخت و اظهار داشت:ارتقاء سطح آگاهی والدین از فضای مجازی نقش مؤثری در کاهش آسیب فرزندان دارد و آنها را از دام‎ و انحرافات فضای مجازی مصون می‎دارد.

 وی با بیان اینکه والدین با صمیمیت و دوستی در کنار فرزندان باشند تصریح کرد:والدین حتی‌الامکان باید با فضای مجازی و آنچه فرزندانشان در این فضا می‌توانند انجام دهند، آشنا شوند و را‌ه‌های مقابله با آن را فرا گیرند.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا گفت: وقتی فرزند متوجه سطح آگاهی والدین باشد کمتر به سمت شبکه‎های اجتماعی ناسالم گرایش پیدا می‎کند.

سرهنگ رجبی به معضل شکاف دیجیتال والدین و کودکان پرداخت و تصریح کرد:فاصله بیش‌ازاندازه بین نسل قبلی و نسل فعلی درزمینهٔ آشنایی با فضای مجازی، شبکه‌های اجتماعی، آسیب‌ها و تهدیدات آن‌ها زمینه‌ساز وقوع برخی از پیامدهای فرهنگی، اجتماعی و اخلاقی برای فرزندان و حتی والدین خواهد شد.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا خاطرنشان کرد: بلوغ ناقص یا زودهنگام کودکان، ناتوانی والدین در نظارت برفرزندان،ناتوانایی در تربیت و راهنمایی فرزندان و افزایش امکان انحطاط اخلاقـی فرزندان برخی از پیامدهای شکاف دیجیتال والدین و فرزندان است.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار