دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۱۵۲۲
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۷:۵۴
واکسن «آکسفورد» ـ «آسترازنکا» ـ عنوان اصلی اخبار بسیاری از رسانه های جهان شده است. یک نشریه آلمانی اعلام کرده است که کشورهای آلمان، ایتالیا و فرانسه تزریق این واکسن ها را متوقف کرده اند. 

به گزارش آوای خزر، آلبرت کوچویی، گوینده پیشکسوت رادیو که هر روز با مرور تیترها و سرفصل‌های رسانه‌های جهان، مهمترین اخبار دنیا را روایت می‌کند، مطلب بالا را عنوان کرده است.برخی اخبار  روزنامه های جهان به شرح زیر است:

_ «دی ولت»، روزنامه آلمانی نوشته است: واکسن آکسفورد، آسترا زنه کا، عنوان نخست روزنامه‌های جهان شده است؛ آلمان، ایتالیا و فرانسه تزریق این واکسن را متوقف کرد. هلند و شش کشور دیگر اروپایی پیشتر گفته بودند از عوارض جانبی آن، لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون است. این درحالی است که سازمان بهداشت جهانی می گوید در این موارد شواهدی دیده نشده است و تزریق می تواند ادامه پیدا کند. به هر روی، این کشورها تزریق آسترازنه کا را به تعلیق درآوردند. دانمارک و نروژ نیز چنین کرده‌اند.

_ «تلگراف»، روزنامه انگلیسی نوشته است: باز هم بحران آب و هوا؛ امروزه اروپا شاهد خشکسالی است که در طول دو هزار سال دیده نشده است.  بدترین خشکسالی تا امروز. خشکسالی شدید و موج گرما که در سال ۲۰۱۴ در اروپا آغاز شده است و در طول دو هزار سال، بی‌سابقه است. دانشمندان می‌گویند گرم شدن زمین، عامل مهم این رخداد است. آتش در جنگل، از بین رفتن محصولات کشاورزی و هزاران مرگ زودهنگام، در اروپا از علل این تغییر اقلیمی است.

_ روزنامه فرانسوی «ژون آفریک» نیز نوشته است: برای جهانگردان تیمبوکتو افسانه بود و خانه‌های دوگون‌ها در دل صخره های زرد و صخره‌های نمکی که با طغیان رودخانه‌ها، مجمع جزایری پدید می‌آیند. این دنیای جادویی مالی برای جهانگردان بود که اکنون، صحنه جدال مرگبار شبانان فولانی و کشاورزان دوگون اند. جنگی نه برای القاعده یا داعش، که برای عدالت است.

_ «لوفیگارو»، نشریه فرانسوی نوشته است: اکنون بار دیگر این زمزمه قدیمی به رسانه‌ها راه یافته است که آیا فرانسه، آهن برج ایفل را از الجزایر به سرقت برده است؟ روزنامه‌نگار الجزایری می‌گوید: فرانسه طلای ما را به سرقت برد و آهن را هم برای ساخت برج ایفل به کار برد. ۷ هزار و ۳۰۰ تن آهن برای ساخت برج در سال‌های ۱۸۸۷ تا ۱۸۸۹از معادن الجزایر راهی فرانسه شده است. 

* از حاشیه خبرها:

به گفته دانشمندان در میان عوامل آسیب‌رسان به سیستم دفاعی بدن، اضطراب نیز اثرگذار است. خواب خوب زمانی برای استراحت، ارتباط با دوستان و خانواده، توصیه همیشگی روانشناسان است. توصیه‌ای که اکنون در عصر کرونا نیز، اثرگذار است. سیستم دفاعی بدن در برابر واکسن به بازسازی پادتن برای حفظ بدن و کمک به عدم ابتلا به کرونا می‌پردازد. یک بررسی علمی نشان می‌دهد که سیستم دفاعی آدم‌های شاد، حتی در برابر واکسن آنفولانزا، واکنش مثبت نشان می‌دهد و در کنار اینها ورزش کمک بسیار به افزایش اثرهای واکسنی می‌کند./ایسنا

انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار