دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۱۹۶۴
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۶
کووید 19 به سلول می چسبد، وارد آن می شود و کنترل سلول انسانی را به دست می گیرد و خود را تکثیر می کند. نتایج تحقیقات اخیر دانشمندان آمریکایی نشان می‌دهد چای سبز اجازه نمی دهد ویروس کرونا به سلول های بدن بچسبد؛ خبری شاید خوش تر از کشف واکسن کرونا که معلوم نیست چه زمانی به دست مان برسد!

به گزارش آوای خزر، به نقل از پایگاه داده های پزشکی «BioRxiv» گزارش می دهد : ماده ای در چای سبز وجود دارد که می تواند با جلوگیری از اتصال نوع جدید ویروس کرونا به سلول‌های انسانی، از ابتلا به بیماری کووید19 به ویژه در انواع شدید و جهش یافته ویروس، پیشگیری کند.

بر اساس یافته های این تحقیق، ماده ای به نام «اپی گالوکاتکین گالات» (EGCG)موجود در چای سبز حتی می تواند تا حد زیادی در جلوگیری از ابتلا به نوع جهش یافته ویروس کرونا که طی ماه های گذشته نگرانی گسترده ای را در دنیا سبب شده، موثر باشد.چای سبز همچنین با pH اسیدی بالایی که دارد می تواند به کاهش خطر ابتلا به علایم شدید کووید19 کمک کند.

میزان و نحوه مصرف

برای فردی با شرایط معمولی، مصرف روزانه سه لیوان چای سبز مناسب است.می توانید چای سبز را با نبات، دارچین، هل، لیموترش، زنجبیل، نعناع، گل یاس، زعفران، گل محمدی و نظایر این ها میل کنید.به ازای یک لیوان آب، یک قاشق غذاخوری چای سبز در قوری بریزید.( بهتر است قوری، چینی یا شیشه ای باشد) سپس در قوری را ببندید.حدود سه دقیقه صبر کنید تا چای دم بکشد.اگر از چای سبز کیسه ای استفاده می کنید تا 10 دقیقه صبر کنید.

زمان مناسب برای نوشیدن چای سبز

چای سبز را ناشتا نخورید. بلافاصله بعد از غذا هم نخورید چون مانع جذب آهن می شود. بهترین موقع، زمانی است که گرسنه نیستید و حدود دو ساعت از غذا خوردن تان گذشته است.پژوهش ها نشان می دهند مصرف یک استکان چای سبز قبل از تمرینات ورزشی، میزان چربی سوزی را به طرز قابل ملاحظه ای افزایش می دهد.

قبل از خواب هم نخورید چون کافئین موجود در چای سبز ممکن است خواب تان را دچار اختلال کند.اگر بیماری خاصی مانند دیابت، کم خونی، ناراحتی قلبی و کبدی، اسهال، آب سیاه چشم و ... دارید یا باردار هستید، قبل از شروع به مصرف چای سبز با پزشک تان مشورت کنید. توضیح ضروری این که چنین توصیه هایی شما را از گذاشتن ماسک و رعایت فاصله اجتماعی بی نیاز نمی کند./عصر ایران

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها