دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۴۳۹۹
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۶:۱۷
خشک کردن سبزی یکی از کارهایی اســت که خیلی از مادرها آن را انجام می‌دهند و برای این کار باید زمان زیادی صرف کنند.

به گزارش آوای خزر، در این مطلب نحوه خشک کردن سبزی در مایکروویو را به شما آموزش می‌دهیم. 

سبزی تازه را تمیز کنید و بشویید (برگ‌های سبزی را از ساقه جدا کنید)، سبزی‌ها را روی پارچه تمیزی پهن کنید تا رطوبت سبزی‌ها گرفته شود. (روی برگ سبزی هیچ اثری از رطوبت نباشد، در غیر این صورت رنگ سبزی پس از خشک کردن سیاه خواهد شد) تکه‌ای دستمال کاغذی روی بشقاب بگذارید و سبزی را روی دستمال پهن کنید (سعی کنید سبزی‌ها روی هم قرار نگیرند)، ماکروفر را روی حداکثر قدرت قرار دهید سپس بشقاب را داخل ماکروفر بگذارید.

حدود ۱-۲ دقیقه زمان برای خشک شدن سبزی زمان لازم اســت (هر ۱۰ ثانیه در ماکروفر را باز کنید و سبزی را زیر و رو کنید)، پس از این مدت زمان سبزی خشک را با دست خرد کنید و داخل ظرف بریزید، این روش برای خشک کردن انواع سبزی‌ها کاربرد دارد.

۱- اگر سبزی‌ها را خود در خانه پرورش می‌دهید، بهتر است صبح زود بعد از خشک شدن شبنم و قبل از آن که گرمای خورشید عطر و طعم سبزی را بیرون بکشد، اقدام به چیدن سبزی کنید.

۲- سبزی‌ها را خوب شسته و بگذارید آب آن داخل آبکش برود.

۳- در مرحله بعد، آن را حداقل یک ساعت روی یک حوله کاغذی بگذارید تا در هوای آزاد خشک شود.

۴- دو لایه دستمال کاغذی ضخیم روی سینی مایکروویو پهن کنید. سبزی را به صورت لایه نازک روی آن بگذارید. با دو لایه دیگر دستمال کاغذی روی سبزی را بپوشانید.

۵- مایکروویو را دو دقیقه روی حرات زیاد قرار دهید. به سبزی‌ها نگاه کنید تا گرمای دستگاه و روغن گیاه باعث اشتعال نشود. بعد از دو دقیقه میزان خشک شدن سبزی‌ها را چک کنید. در صورتی که خوب خشک شده باشد، بین دو انگشت خرد می‌شود. در غیر اینصورت، سبزی‌ها را داخل دستگاه جابه‌جا کنید و ۳۰ ثانیه دیگر حرارت دهید.

۶- سبزی را از مایکروویو بیرون آورید. بگذارید روی دستمال کاغذی روی اپن خنک شود. سپس داخل ظرف مناسب بریزید.

نکات مهم خشک کردن سبزی با مایکروویو

  • هرگز بیش از زمان لازم سبزی را حرارت ندهید، چون بر روی طعم آن اثر منفی می‌گذارد.
  • تا زمان استفاده، آن‌ها را خرد نکنید، چون باعث کم شدن عطر آن می‌شود.
  • سبزی را در جای تاریک و خنک نگه‌داری کنید.
  • سبزی‌ها را هنگام خشک کردن، بی‌توجه داخل مایکروویو رها نکنید. چرا که در اثر گرمای زیاد مشتعل و باعث آتش‌سوزی می‌شوند.
  • در صورت مشاهده تعریق روی شیشه یا ظرف نگه‌داری سبزی، آن را سریع دور بریزید. چرا که سبزی خوب خشک نشده است و خطر بوتولیسم به دلیل عدم نگه‌داری صحیح وجود دارد.
  • می‌توانید ساقه‌های سبزی را جداگانه و با همین روش در مایکروویو خشک کنید، اما توجه کنید که بدلیل ضخامت ساقه زمان بیشتری برای خشک شدن لازم اســت./ باشگاه خبرنگاران
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار