دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۴۷۹۴
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۰
رپورتاژ آگهی/
برای آشنایی با قطعات و تجهیزات برج خنک کننده باید با تمامی اجزای کاربردی مهم برج خنک کن نظیر، نازل پکینگ موتور، فن، بدنه و قطره گیر آشنایی پیدا کنید. هر کدام از اجزا و قطعات در برج خنک کننده نقش به خصوصی را در این تجهیز ایفا می‌کنند. برای دستیابی به اطلاعات دقیق‌تر با ما همراه باشید.

آشنایی با قطعات و تجهیزات برج خنک کننده

برای آشنایی با قطعات و تجهیزات برج خنک کننده باید با تمامی اجزای کاربردی مهم برج خنک کن نظیر، نازل پکینگ موتور، فن، بدنه و قطره گیر آشنایی پیدا کنید. هر کدام از اجزا و قطعات در برج خنک کننده نقش به خصوصی را در این تجهیز ایفا می‌کنند. برج خنک کن در واقع نوعی مبدل حرارتی برای کاهش دمای سیال و در نتیجه سرد سازی تجهیزات صنعتی است. مبدل برودتی به طور کل از 4 بخش اصلی تشکیل شده است. شامل ساختار در واقع بدنه، سیستم تامین نیرو، بخش هوادهی و تهویه مطبوع جریان هوا و بخشی تحت عنوان سیستم توزیع، تقسیم و پاشش ابگرم می‌باشد. در ادامه هر یک از قطعات برج خنک کننده را به طور کامل تشریح و با هر بخش به طور کامل اشنایی خواهیم یافت. برخی از سوالاتی که در این مقاله به انها پاسخ می‌دهیم:

  • اجزا قطعات و تجهیزات سازنده کولینگ تاور کدام‌اند؟
  • آشنایی با سیستم توزیع و پاشش آب و نازل برج خنک کننده؟
  • پکینگ چیست و چه کاربردی دارد؟
  • فواید استفاده از قطره گیر چیست؟
  • فن شامل چه لوازمی شده و چه نقشی را در سازه برج خنک کن ایفا می‌کند؟
  • آیا عملکرد و طراحی دقیق قطعات بر راندمان مبدل برودتی تاثیر گذار است؟
  • چه پارامترهایی بر قیمت و بهای تمام شده ماشین خنک کاری موثر میباشد؟

قطعات کولینگ تاور به طور کلی از دو بخش مهم به نام سیستم پخش آب و سیستم هوادهی هستند. و توانایی ایجاد تماس بیشتر بین آب و هوا را دارند. اجزای متداول دستگاه شامل نازل، اسپرینکلر، قطره گیر، پکینگ و پروانه که در انواع مختلف کولینگ تاور کاربرد دارند. تمامی قطعات در طول زمان هنگام سرویس باید شستشو و یا تعویض شوند. و همانطور که میدانید عدم سرویس دوره ایی اجزا سبب آسیب و کاهش راندمان برج خنک می‌شود. هر کدام از تجهیزات وظیفه خاصی دارند. به طور مثال قطعات برج خنک کننده در بخش توزیع آب وظیفه پخش و تقسیم جریان سیال و تجهیزات بخش هوادهی وظیفه جابه‌جایی هوای خنک را بر عهده دارند. استمرار عملکرد صحیح اجزا درونی تنها با بازرسی و سرویس دوره‌ای ممکن می‌باشداین کار مانع از صرف هزینه‌های گزاف تعویض قطعه می‌گردد.

آشنایی با انواع مختلف قطعات برج خنک کن

آشنایی با الکتروموتور برج خنک کننده: اساسی ترین قطعه در کولینگ تاور الکتروموتور است. وظیفه تبدیل انرژی الکتریکی به انرژی جنبشی را برعهده دارد. نتیجه ایجاد نیروی القایی مکانیکی به حرکت در اوردن پروانه میباشد. این بخش باید عایق بندی شود تا در برابر نور خورشید و رطوبت مقاوم باشد. عایق حرارتی این قطعه را در برابر حرارت بالا مقاوم سازی می‌کند.

پکینگ برج خنک کننده: از جمله قطعات و تجهیزات برج خنک کننده که به قلب بخش کاهش دما معروف است. وظیفه آن ایجاد سطح مناسب برای انتقال حرارت از آب به هوا می‌باشد. پکینگ ها ضخامت کمی دارند و بر اساس نوع طراحی و تولید به دو گروه فیلمی و اسپلش تقسیم می‌شوند.

نازل برج خنک کن: آب گرم ورودی توسط نازل بر سطح پکینگ توزیع می‌شود و تمام سطوح را خیس می‌کند. این آب گرم در اثر برخورد به هوایی که بوسیله‌ی فن بوجود آمده، گرمای خود را از دست می‌دهد. نازل ها به دو دسته ثابت و متحرک گروه‌بندی شده که به اصطلاح به افشانک متحرک اسپرینکلر می‌گویند.

قطره گیر برج خنک کن: قطعه ای بسیار کاربردی است که مانع پرتاب آب به بیرون می‌شود. این بخش هر 4 سال باید تعویض شود زیرا وجود آن باعث جلوگیری از آسیب زود هنگام فن می‌شود. دلیل تعویض این تجهیز، رسوب گرفتگی و عدم کارایی محصول است. استفاده از قطره گیر ضمن حفاظت از موتور در برابر رطوبت، از تجمع بخارات هوای اشباع در جوانب دستگاه جلوگیری میکند.

آشنایی با کاهنده دور تسمه و گیربکس: در سایزهای بالای فن از این قطعه به عنوان عدم لرزش، عدم انتقال سرعت و عدم تولید صدا در کولینگ تاور استفاده می‌شود. گیربکس های تولید ترکیه از متداول ترین سیستم های کاهنده دور فن می‌باشند. از جمله قطعات برج خنک کننده می‌توان به پنلها، تشتک، فن دک، هاب، شفت ، خار و فن اشاره نمود.

آشنایی با قطعات جانبی برج خنک کن

  • بعضی کارفرمایان برای عملکرد بهتر از برخی قطعات برج خنک کننده به عنوان آپشن بهره می‌برند.
  • اینورتر: کنترل دور فن
  • ترموستات فن: جهت خاموش و روشن کردن فن
  • گارد محافظ فن: برای جلوگیری از رسوب و محافظت فن
  • هیتر برقی: جلوگیری از یخ زدگی آب داخل برج
  • تابلو برق: مدار فرمان دهنده تمامی تجهیزات کنترلی
  • کنترلر و سنسور دما: اندازه‌گیری دمای آب سرد خروجی از برج و آب گرم ورودی
  • سوئیچ تعمیرات: قطع کننده جریان برق الکتروموتور
  • شیر برق اتصالات حوضچه: برای کنترل و تخلیه آب جبرانی

زمان مناسب تعويض قطعات برج خنک کننده

عمر تجهیزات خارجی بین 5 تا 10 سال و قطعات داخلی برج خنک کن بین 3 تا 5 سال است. ولی توجه کنید که عمر مفید قطعات به نوع متریال و کیفیت تولیدی آن قطعه بستگی دارد. مثلا در ساخت اجزای فایبرگلاس اگر از زرین مرغوب استفاده شود کالای تولیدی عمر بیشتری دارد. رزین هایی که کیفیت زیادی ندارند به علت مرقون به صرفه بودن در دست تولیدکنندگان قرار گرفته و این فرایند موجب کاهش کیفیت تجهیزات تولیدی می‌گردد. اما بهره‌گیری از قطعات کولینگ تاور با کیفیت سبب افزایش عمر دستگاه می‌شود.

آشنایی با قطعات و تجهیزات برج خنک کننده

 

دلیل تعویض تجهیزات داخلی برج خنک کن چیست

به علت استفاده زیاد مبدل برودتی در صنعت سرمایش و برودت، نیاز به تعویض قطعات برج خنک کننده به صورت دوره‌ای می‌باشد. به طور کلی قطعات این دستگاه به دو دسته اجزای بدنه و اجزای داخلی گروه‌بندی می‌گردد. تجهیزات درونی در حقیقت همان اجزای اصلی است که در بالا در مورد آن توضیح داده‌ایم. به طور کل تعویض قطعات برج خنک کننده علاوه بر بهبود کارکرد کولینگ تاور باعث عمر مفید بقیه اجزا می‌شود. توصیه مهندسان فنی این است که در هر دوره 6 ماهه قطعات درونی را بازرسی کنید تا در صورت وجود عیب در هر بخش در کمترین زمان رفع گردد.

آشنایی با اقدامات لازم جهت نگهداری بهینه تجهیزات برج خنک کننده

وجود صافی به منظور فیلتر کردن آشغال‌ها که مانع از آسیب زدن آلودگی های منتقل شده از طریق هوا یا آب به دستگاه شود.

نازل ها مدام باید تمیز شوند تا مانع گرفتگی گردد. همان‌طور که می‌دانید نازل ها پخش آب را بهبود می‌بخشند و باتوجه به این موضوع باید در مکانی قرار بگیرند تا به آسانی به آنها دسترسی داشت و بتوان آنهارا تمیزکاری یا تعویض کنند.

تصفیه آب به شیوه‌های مختلف مثل فیلتراسیون، رسوب زدایی و بهره گیری از مواد شیمیایی سبز باعث کارکرد بهتر سیستم می‌شود. و این کار ماهانه باید شکل گیرد.

تمیز کردن و شستشو برج خنک کن با استفاده از ماده شیمیایی تمیز کننده. شستشوی پرفشار بخشی از عمل تمیزکاری را شکل می‌دهد. و قطعاتی چون فن، موتور، تسمه و... باید تمیز و تنظیم شوند. یا رعایت موارد فوق می‌توان قطعات و تجهیزات برج خنک کننده را ضمن افزایش راندمان، نگهداری بهینه کرد. در صورت داشتن هرگونه سوال، طراحی و مشاوره برای قطعات تجهیزات اجزا و لاوزم یدکی، می‌توانید با شرکت برج خنک کننده CTR تماس حاصل نمائید.

انتهای پیام/۱۰۰۰
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار