دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۵۰۹۷
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۷:۱۷

به گزارش آوای خزر، پدر و مادری کردن گاهی اوقات ممکن است واقعاً سخت باشد، زیرا تعامل با کودکان از تعامل با بزرگسالان بسیار دشوارتر است.

در حالی که بزرگسالان می‌توانند خیلی چیزها را بفهمند و درک کنند، اما باید همان چیزها را به کودکان آموزش داد. برای والدینی که اولین بار است فرزند آورده اند، این قطعاً می‌تواند طاقت فرسا باشد و شاید حتی بعد از تلاش بسیار هم، بازهم کودکشان به راحتی آن‌ها را درک نکند.

درست است که تعامل با کودکان سخت است، اما این روند می‌تواند آسان‌تر باشد. یک راه حل بسیار علمی و ساده برای این مشکل وجود دارد. ترفندهای روانشناختی؛ ترفندهای روانشناختی ترفندهایی برای خارج کردن مغز از یکنواختی و به راه انداختن آن هستند.

این ترفندها برای ورزش مغز و کمک به شما برای شکستن الگوها به وجود آمده‌اند. این ترفندها حتی وقتی می‌خواهید از کودک خود بخواهید کاری را انجام دهد، اما آن‌ها تمایلی به انجام آن ندارند، مفید است. بنابراین، با ذهن کودک خود یک بازی روانشناختی انجام دهید تا او هر کاری که شما می‌خواهید را انجام دهد.

سخت نگیرید

بچه‌ها گاهی اوقات عجیب و غریب و فوق العاده دیوانه هستند. بنابراین آن‌ها توانایی تحریک شما را دارند و در برابر آنچه شما می‌گویید سرکشی می‌کنند، زیرا این باعث سرگرمی آن‌ها می‌شود.

برای این که آن‌ها کارها را همان طور که شما می‌گویید انجام دهند، نباید مجازات‌های بسیار سخت برای آن‌ها تعیین کنید. به یاد داشته باشید که آن‌ها فقط بچه‌هایی کوچک هستند. مجازات‌های شدید برای آن‌ها ممکن است آن‌ها را علیه شما بشوراند و این در طولانی مدت ممکن است بد باشد.

با بچه‌ها مانند بچه‌ها رفتار کنید، به جای ۵ بار، ۲ بار آن‌ها را ببوسید. یا به جای ۴ تا تافی، یک عدد به آن‌ها بدهید. این مجازات برای آن‌ها کافی خواهد بود. این به شما کمک می‌کند تا بچه‌های خود را به درستی تربیت کنید.

نه نگویید

بچه‌ها فوق‌العاده سَرکِشند. تا به آن‌ها «نه» بگویید دلخور و رنجور می‌شوند. بنابراین نه نگویید! برای این که بچه‌هایتان آن طور که می‌خواهید بار بیایند، باید در سختگیری و عادت‌های خود اصلاحاتی انجام دهید. بنابراین، عادت کنید بگویید «بله، اما... ».

وقتی فرزندتان از شما می‌خواهد کاری را که نمی‌خواهید انجام دهید، مستقیماً از این کار امتناع نورزید. فقط بگویید: «باشه، اما شما باید قبل از آن تکلیف خود را انجام بدهی.» این کار، یک روش تربیتی مثبت است و فرزندتان سعی خواهد کرد آن چه را که به او می‌گویید درک کند.

از طریق داستان تعریف کردن، مسائل را برای بچه‌هایتان توضیح دهید

خواندن و تعریف کردن داستان، قدرت تخیل فرزند شما را افزایش می‌دهد. به علاوه این راهی عالی برای ترغیب او به انجام کارهایی است که در داستان‌های شما آمده‌اند. اما وقتی بیشتر به او کمک می‌کنید که داستانی تکرارپذیر و واقع گرایانه به او بگویید.

دقیقا مانند پدران و مادران ما که داستان «یک کلاغ چهل کلاغ» را برای ما تعریف می‌کردند تا به اهمیت خبرچین و غیبت نکردن در زندگی پی ببریم. بنابراین، این راهکار را حتما امتحان کنید.

از برانگیختن احساسات استفاده کنید

این یک روش عالی برای تعامل با بچه‌هایی است که به اندازه کافی بزرگ شده‌اند و احساسات را درک می‌کنند. کاری را به آن‌ها تحمیل نکنید در عوض به آن‌ها راجع به چیزی که نیاز دارید بگویید و سپس آن‌ها را برای انجام آن کار، آزاد بگذارید. این باعث احساساتی شدن آن‌ها می‌شود و ممکن است به همین دلیل، آن کار را انجام دهند.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار