دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۶۳۳۳
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۴۰۰ - ۰۶:۵۰
شیوع کرونا در سراسر جهان، یکی از علل اصلی افزایش وابستگی کودکان و نوجوانان به فضای مجازی طی یک سال گذشته محسوب می‌شود.

به گزارش آوای خزر، بسیاری از کودکان از گوشی هوشمند برای حضور در کلاس‌های آنلاین، فعالیت در شبکه‌های اجتماعی و مواردی مشابه استفاده می‌کنند و بسیاری از این کودکان نیز در طول دوران شیوع کرونا، صاحب گوشی شخصی خود شدند؛ بنابراین بسیار مهم است که بدانیم هنگام خرید اولین گوشی هوشمند برای فرزندان خود به چه نکاتی باید توجه کنیم. طبق نظرسنجی سال ۲۰۲۰ مرکز تحقیقات پیو، حدود ۷۳ درصد والدین آمریکایی معتقدند که ۱۲ سال به بالا، سن مناسبی است که بچه‌ها تلفن شخصی خود را داشته باشند.

با این حال به نظر می‌رسد والدین زیادی اقدام به خرید گوشی هوشمند برای کودکان کم سن و سال خود می‌کنند، یک نکته مهم این است که نباید کودکان را با هم مقایسه کنیم، چرا که همه کودکان در یک سن و سال برای تلفن هوشمند آماده نیستند.

تیتانیا جردن، مدیر ارشد برنامه Bark (یک برنامه  نظارت والدین که می‌توان از آن برای نظارت بر فعالیت گوشی‌های هوشمند فرزندان استفاده کرد) می‌گوید: همه کودکان در یک سن آماده تلفن‌های هوشمند نیستند. بعضی از بچه‌ها در سنین کمتر آماده هستند. بعضی از کودکان نیز در  سنین بالاتر آماده هستند. هر کودکی متفاوت است و شما باید بر اساس بلوغ عاطفی و ذهنی کودک خود تصمیم بگیرید. 

والدین چه نکاتی را باید در نظر بگیرند؟

دکتر الیزابت سیلوان، مدیر  مرکز اینترنت و جامعه دانشگاه هاروارد، می‌گوید که این تصمیم واقعاً به هر خانواده و رویکردهای آن‌ها برای استفاده از فناوری بستگی دارد. والدین باید فاکتورهایی مانند اینکه آیا فرزندانشان به اندازه کافی آماده پذیرش تلفن هستند یا خیر را بسنجند.

قبل از خرید گوشی برای کودکان این مطلب را بخوانید

حتی قبل از اجازه دادن به فرزندان برای دسترسی به اولین تلفن هوشمند، والدین باید در مورد برنامه‌های کنترلگری والدین که در آیفون و اندروید موجود است،   تحقیق کنند. در آیفون، والدین می‌توانند از iTunes یا App Store اپل، انواع برنامه‌های موجود، انواع موسیقی، فیلم یا نمایش‌های تلویزیونی را که کودکان  می‌توانند مشاهده کنند و وبسایت‌هایی که بازدید می‌کنند محدود کنند. والدین همچنین می‌توانند Family Sharing را به شکلی تنظیم کنند که بچه‌ها بتوانند برنامه یا محتوای مورد نظرشان را برای تلفن خود درخواست کنند.

اگر تلفن اندرویدی دارید، گوگل سیستم‌های مشابهی را برای  Google Play خود در نظر گرفته است. این برنامه‌ها در گوشی‌های مختلف اندرویدی متفاوتند. به عنوان مثال، تلفن‌های گلکسی  سامسونگ شامل برنامه کنترل والدین برای مدیریت زمان صفحه نمایش است.

والدین همچنین این امکان را دارند که از برنامه‌های نظارتی مانند OurPact یا Bark استفاده کنند که به برنامه‌های مورد استفاده برای پیام کوتاه، ایمیل و شبکه‌های اجتماعی متصل می‌شوند تا پیام‌هایی را که کودکان شما ارسال و دریافت می‌کنند، ردیابی کنند.

اما والدین باید هوشیار باشند، برخی کودکان با خاموش کردن تلفن‌های خود و بیرون آوردن سیم کارت برای چند دقیقه، امکان ردیابی برنامه‌ها را لغو می‌کنند. بررسی‌های منظم تلفن احتمالاً مهم‌ترین کاری است که والدین می‌توانند انجام دهند.

همچنین والدین می‌توانند چند قانون اساسی  برای استفاده از تلفن هوشمند تعیین کنند و حتی خود نیز قوانین را رعایت کنند تا کودکان از آنان الگوبرداری کنند. مثلا استفاده از  گوشی قبل از خواب ممنوع است./انتخاب

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار